2777
2789
عنوان

بارداری بعد قرص اورزانسی

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست
تا چند روز لکه بینی داشتی ؟ لکه هاتون چه رنگی بود ؟ ببخشید میپرسم تو شرایط مشابه شمام

دو سه روز لکه بینی داشتم وسط اثاث کشی بودم حواسم نبود که چرا خونریزی ندارم. لکه ها قهوه ای بود مثل آخرای پریود که خونریزی داره تموم میشه

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه توضیح بدی 

قرص اورژانسی خوردم ماه بعد پریود شدم  ماه بعدیش نشدم بی بی چک مثبت شد برام باورنکردنی بود زعفران دمکرده خوردم افتادم به خونریزی خیالم راحت شد فکر کردم پریود شدم ولی بازم آزمایش مثبت شد

قرص اورژانسی خوردم ماه بعد پریود شدم  ماه بعدیش نشدم بی بی چک مثبت شد برام باورنکردنی بود زعفرا ...

پس بهتر ک بی بی چک بذاره دیگ الان کلی ازش گذشته اگ باردار بشه معلومه با همون بیبی