2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاید خیلی مهمه .....

17 بازدید | 55 پست
شما غذای کمکی رو از چند ماهگی شروع کردید ؟ با چه غذاهایی ؟؟ چند قاشق در روز ؟؟ بچه هاتون میخوردن ؟دختر من پنج ماهشه خوب بلد نیست با قاشق بخوره چکار کنم به نظرتون ؟ الانم همه شیر و غذاشو بالا اورد خیلی ناراحتم :(
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدم قاشق کوچلو چای خوری استفاده کن همون یک قاشق مرباخوری رو تو چند تا سر قاشق چایخوری بهش بده بخوره. خیلی آروم و با حوصله. چون تا یاد بگیرن با قاشق بخورن یکم زمان میبره. خداااا دل من که ضعف میره با اون لبهای کوچلوشون بخوان غذا بخورن‌. ای جونمم😍😍
بچه ها من خیلی بابت غذا خوردنن دخترم حرص میخورم اصلا لذتی از بزرگ شدنش نمیبرم. شما ها اگه بچه تون شیر و غذا خوب نخوره چه برخوردی دارید ؟
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
هیچی عزیز دلم. چون تجربه ۳ تا بچه بزرگ کردن بهم اینو یاد داده که اگرر بچه بیماری خاصی نداشته باشه مطمئن باش خودش به اندازه نیاز بدنش غذا میخوره و رشد میکنه. به زوررر به بچه نباید شیر و غذا داد.