2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاید خیلی مهمه .....

22 بازدید | 55 پست
شما غذای کمکی رو از چند ماهگی شروع کردید ؟ با چه غذاهایی ؟؟ چند قاشق در روز ؟؟ بچه هاتون میخوردن ؟دختر من پنج ماهشه خوب بلد نیست با قاشق بخوره چکار کنم به نظرتون ؟ الانم همه شیر و غذاشو بالا اورد خیلی ناراحتم :(
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم قاشق کوچلو چای خوری استفاده کن همون یک قاشق مرباخوری رو تو چند تا سر قاشق چایخوری بهش بده بخوره. خیلی آروم و با حوصله. چون تا یاد بگیرن با قاشق بخورن یکم زمان میبره. خداااا دل من که ضعف میره با اون لبهای کوچلوشون بخوان غذا بخورن‌. ای جونمم😍😍
بچه ها من خیلی بابت غذا خوردنن دخترم حرص میخورم اصلا لذتی از بزرگ شدنش نمیبرم. شما ها اگه بچه تون شیر و غذا خوب نخوره چه برخوردی دارید ؟
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
هیچی عزیز دلم. چون تجربه ۳ تا بچه بزرگ کردن بهم اینو یاد داده که اگرر بچه بیماری خاصی نداشته باشه مطمئن باش خودش به اندازه نیاز بدنش غذا میخوره و رشد میکنه. به زوررر به بچه نباید شیر و غذا داد.