2777
2789
عنوان

کسی زمین نمیخواد۱۰دقیقه راه باماشین به انزلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 88 پست
همینجور برو هی التماس شهریا بکنن تا زمینتو بخرن از گشنگی نمیری بدبخت

به شهریاالتماس میکنم نه توپشت کوهی پس راحت باش تو 🤣🤣🤣بایدبری تیمارستان بخوابی چون مریضی ازحرفات معلومه یهواومدی چرت وپرت گفتی رنگ هیچ جایی هم که ندیدی میای چرت وپرت میگی🤣

اره پشت کوهی مث تونیستیم داغون اول برویه شهرببین  بعدچرت بگو

😂😂😂😂😂بدبخت من اونجاییم  که همه هم ولایتیات زمیناشون گاو و گوسفنداشون میفروشن میان اینجا ،ارزوشونه اینجا باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=311533967]😂😂😂😂😂بدبخت من اونجاییم  که همه هم ولایتیات زمیناشون گاو و گوسفنداشون میفروشن میان اینجا ،ا ...[/QUOTEحتماخودتم فروختی رفتی دیگه 😂😂دیگه اینقدمث توبدبخت نیستیم چوپان باشیم لااقل زمین میخوایم بفروشیم 

[QUOTE=311533967]😂😂😂😂😂بدبخت من اونجاییم  که همه هم ولایتیات زمیناشون گاو و گوسفنداشون میفر ...

خییلی بی سواد و بدبختی تقصیرتم نیست ذهنت فقیره و بیشتر از این کشش نداره خوشت باشه با این افکار و باورهای مسخرت

خییلی بی سواد و بدبختی تقصیرتم نیست ذهنت فقیره و بیشتر از این کشش نداره خوشت باشه با این افکار و باو ...

بیسوادبدبخت تویی که تاحرف میزنی بهت میخندن میگن هیچی بارت نیست یکم ازپشت کوه هم بیابیرون بقیه جاهاروببین همه جامث اطراف زندگیت داغون نیست هرچقدم ریپلای کنی جواب نمیدم مث بقیه چون فهمیدن بیمارهستی 

سال بعد✋️

نه دیگه قیدشو زدم

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن