titi46 مدیر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2097 عنوان کسی زمین نمیخواد۱۰دقیقه راه باماشین به انزلی | مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 88 پست زمین دارم ۲۰دقیقه راه به شهرستان خمام ۱۰ دقیقه راه به مرداب وخودانزلی .تونت الاچیق درختی سرچ کنیدواسه همون روستاست که معروفه روستای توریستی وگردشگریه 1402/07/02 | 21:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blueskystar عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 1670 والا یکی اینجا به من گفتن زمین با طرح هادی ۷ به بلاست سلام قبول شدید؟ ✈✈✈Ul
titi46 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2097 من زمین تو روستا رو نمیگم خرج زندگی رو میگم شنیدم گرونه واقعا شما شمالیا همیشه طلبکار ادمین مت ... اول تاپیک گفتی زمین .تاپیک خودمه یه حرفای مسخره زدی دیدی نظربقیه هم چی بودتوتاپیک من نیاحالاواسه من حدومرزمیزاره
_آپامه_ عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 1081 اول تاپیک گفتی زمین .تاپیک خودمه یه حرفای مسخره زدی دیدی نظربقیه هم چی بودتوتاپیک من نیاحالاواسه من ... اگه زمینت خریدار داشت و رو دستت باد نکرده بود که نمیومدی اینحا بفروشی .بقیه هم هم ولایتی خودتن !هه
nazdast عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4814 املاکیا الا خیلی زرنگشدن به حقشون راضی نیستن مدام میخوان با دوطرف ساخت وباخت کنن آره بخدا ما چند سال بخاطر بیماری همسرم شمال ساکنیم یه ویلانقلی داریم الان می خوایم بفروشیم بریم یه جا غریب نباشیم املاک می خواد 200 م کمیسیون بگیره
خدابالاسرمه عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 196 ما امسال اومدیم یه زمین بگیریم ازشمال ،خدا روشکر چندتا آشنا داشتیم اونابهمون گفتن ،توی روستا اول زمینهاشونو میفروشن بعداون خریدار غریبه رواینقد اذیت میکنن تامحبوربشه باضرر بفروشه بره
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25382 سلام قبول شدید؟ سلامخیر 🥲ماه آخر اصلا نخوندم «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25382 من واسه شمالم و تو روستامون که فاصلش با دریا حدود ۵ دقیقه هست متری ۵،۶،۷ میلیون ... زمین چی ؟ «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25382 برای ساخت و ساز و داخل محل بله «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
titi46 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2097 ما امسال اومدیم یه زمین بگیریم ازشمال ،خدا روشکر چندتا آشنا داشتیم اونابهمون گفتن ،توی روستا اول زمی ... من نمیدونم زمینتون کجاست ولی اینجاهمه تهرانین اخه ادم مریضه اذیت کنیم برن ازاینجاچه حرفایی میزنن من که تاحالادوراطرافم ندیدم
titi46 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2097 اگه زمینت خریدار داشت و رو دستت باد نکرده بود که نمیومدی اینحا بفروشی .بقیه هم هم ولایتی خودتن !هه اره بادکرده لااقل میدونم انزلی کجاست 😂😂😂😂😂مث توهم نیستم هیچ جاکه ندیدم یاندارم اضحار نظرکنم خداشفات بده بدون نوبت حرفایی که میزنی که بقیه بهت بخندن
_آپامه_ عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 1081 اره بادکرده لااقل میدونم انزلی کجاست 😂😂😂😂😂 ن جون ما دیگه دهات خودتم ندونی کجاست😂😂😂🤦♀️
_آپامه_ عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 1081 اره بادکرده لااقل میدونم انزلی کجاست 😂😂😂😂😂مث توهم نیستم هیچ جاکه ندیدم یاندارم اضحار نظرکنم خدا ... تو اول برو سوادتو درست کن بی سواد تازه به دوران رسیده اظهار نظر درسته قشنگ معلومه مال کجایی با این طرز صحبتت
titi46 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 2097 تو اول برو سوادتو درست کن بی سواد تازه به دوران رسیده اظهار نظر درسته قشنگ معلومه مال کجایی با این ط ... 😂😂😂😂توداغون دیدم فهمیدم ارزشی نداری تندتندبرات نوشتم اینقدداغونی که غلط املایی بقول خودت میگیری باردوم میگم اینقدچرت گفتی که همه بهت خندیدن گفتن هیچی حالیت نیست
_آپامه_ عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 1081 لااقل ازدهات توبهتره که پشت کوهی هستی 😂😂😂😂😂😂😂 همینجور برو هی التماس شهریا بکنن تا زمینتو بخرن از گشنگی نمیری بدبخت