2777
2789
عنوان

کسی زمین نمیخواد۱۰دقیقه راه باماشین به انزلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 88 پست
اره میدونم عزیزم شهرای دیگه میان زمین از شمالی ها میخرن ویلا سازی میکنن بعد یهو شمالی ها میان تو همی ...

خب بقیه شهرابایدبخرن دیگه اینجااینقدخودمون زمین داریم چرابخریم ازبقیه .شماهم دلت پره اینجاخالی نکن لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عززیزم چون خودمون توی یکی از روستاهای رودسر زمین داریم و به نسبت خود مرکز رودسر خیلی ارزون تره برای ...

ما ساکن رشتیم توروستاهای پدرشوهرم رنج قیمت زمین همینجوریاس بیشترم بخاطر ویلاسازیه 

اره میدونم عزیزم شهرای دیگه میان زمین از شمالی ها میخرن ویلا سازی میکنن بعد یهو شمالی ها میان تو همی ...

اگه ویلاهم میسازن برای رفاه وتفریح خودشونه ،اونم حرفتون درجواب حرفی که میدونین خیلیا اینجا میگن 

خب بقیه شهرابایدبخرن دیگه اینجااینقدخودمون زمین داریم چرابخریم ازبقیه .شماهم دلت پره اینجاخالی نکن ل ...

دلم پر نیست گلم میگم وقت فروش که میشه بقیه شهرا خوبن  وقت تفریح و مسافرت کلی بی احترامی میشه

اگه ویلاهم میسازن برای رفاه وتفریح خودشونه ،اونم حرفتون درجواب حرفی که میدونین خیلیا اینجا میگن  ...

والاماخودمون واسه همینجاهستیم طبیعت اینجاموقعیت اینجارومیبینیم ارزومونه ویلادرست کنیم ولی حیف این زمین دیربهمون رسیدبه گرونی خوردیم

اگه ویلاهم میسازن برای رفاه وتفریح خودشونه ،اونم حرفتون درجواب حرفی که میدونین خیلیا اینجا میگن  ...

ارره برای تفریح خودشونه ولی بعضی وقتا جرات ندارن برن تو ویلای خودشون پلاک غریبه که میبینن انگار شمر دیدن

دلم پر نیست گلم میگم وقت فروش که میشه بقیه شهرا خوبن  وقت تفریح و مسافرت کلی بی احترامی میشه

بخاطرهمین مسافراماهاموادغذایی گرونترمیخریم کرایه خونه بیشترمیدیم چون مسافرمیاد۲۰ نفرجمع میشن یه خونه اجاره میکنن فلان قدمیدن پس اجاره میدن به مسافرا.نه ماویلاداریم بدیم به مسافرانه هیچی تاحالاهم سودی نکردیم بحث ماالان این چیزانبود

ارره برای تفریح خودشونه ولی بعضی وقتا جرات ندارن برن تو ویلای خودشون پلاک غریبه که میبینن انگار شمر ...

من نمیدونم توروستایی که شمازمین دارین چطوریع ولی اینجایی که زمین دارم توریستیه گردشگریه روتابلوشم نوشته همه ویلا مثل یه شهربزرگه کوه نیست که