2777
2789
عنوان

خانومای بچه داار😫😤😡

219 بازدید | 20 پست

خانوماچجوربابچهاتون کنارمیاین دارم دیوونه میشم،همه چیوداغون میکنن،همش گریه،همش عصابخوردی روزی چندبار حمله عصبی بهم دست میده،چجورکنترل میکنین خودتونو

منم کنترلمو هی از دست میدم دعواشون میکنم بعد عذاب وجدان میگیرم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من هنوز نوازده 

منتظرم بزرگ شه اروم شه😕😑

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

عزیزم بچه هام ی روز بزرگ میشن و میرن سر خونه زندگیشون اونوقت دلت حسابی تنگ میشه براشون وقتی دورت خلوته زندگی همینه دیگه سعی کن خوش بین باشی خیلیا دوس دارن جای شما باشن و بچه دار شن شما باید شکر گزار خدا باشین 

اینم میگذره چیکار کنیم دیگه بچن بالاخره بزرگ میشن

دیگه نای تمیرکردن ندارم روزی دوبارمرتب اساسی میکنم با همون آشو..چندروز دیگه هم نوبته کنه مادرشوهرمونگه دارم واویلاس