2777
2789
عنوان

داستان مظلومیت یه دختر😭❤

2420 بازدید | 73 پست

من اسما رو عوض میکنم 

یه دوستی دارم به نام نرگس نرگس دختره شیطونی بود کلا پایه همه کاری هم بود خانوادش هم بهش ازادی مطلق داده بودن نرگس دبیرستانی بود تا یکی از دوستاش که ادم حسابی نبود این و میکشید سمت خودش تا اینکه خیابون بالایی مدرسمون اون موقع دبیرستانی بودیم ....

خب

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورا رمان داریم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
هورا رمان داریم

کشت نمیگه

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

نرگس هم اون موق تو جو اون مدل پسرا بود تا اینکه یکبار به اصرار اون دختره ما رفتیم اون خیابون من و نرگس تو شک اما نرگس تو چشماش ذوق بود من ته دلم لرزید هی میگفت نرگس بیا بریم لباس مدرسه تنمونه 

گفت عه به تو چه تو برو من تازه اومدم عشق و حال یهو برادرش زنگ زد که کجایی اونم هول کد گفت مریم(من) اومدم بیرون الان میام!!!!!!

سرش داد زدم دستشو کشیدم اوردمش با خودم دم ایستگاه

سوار اتوبوس شدیم اومدیم خونه تا اینکه شب بهم پیام داد من مریض شدم فردا مدرسه نمیام منم باور کردم رفتم مدرسه دیدم عه مهشید هم تو مدرسه نیست دوزاریم افتاد دستام عرق میکرد حالم بد شد تعطیل شدیم رفتم دم خونشون دیدم خونه نیستش

همیدم رفته همون خیابون با اون مهشید تا اینکه غروب اومد خونمون فرداش هم ازمون فیزیک داشتیم دیدم تیپ زده اومد گفتم چیشده شروع کرد عکس نشون دادن از یه پسره خوشش اومده بود شمارشم گرفته بود پسره دوست دوس پسر مهشید بود