از ینفر شنیدم به فرشته کار نامه نوشته بود شغل مد نظرش رو پیدا کرده بود جالب بود برام 😅
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه خوب میگم انجام بدن ، خودم میتونم براشون بنویسم ؟
نه خودشون باید ینویسن
نماز شب هم عاالیه معجزه میکنه
توی قنوت نماز وتر از خدا بخوان شغل مورد نظرشون رو
برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
اقام...کار هس ولی بعضیا عرضه کار کردن ندارن...خودم کارم انلاینه فروش محصولات فروشگاه بدون سرمایه درا ...
خوشبحالتون منم خیلی یه کار نیازمندم میشه بیشتر توضیح بدید؟
نمایندگی محصولات میگیرید بیش از هزار محصول متنوع ..و میفروشید
چقدر لازمه هزینه بزاریم؟
درخواست دوستی بدم بیشتر برام توضیح بدیم؟