2777
2789
عنوان

وجود خون در مدفوع

132 بازدید | 12 پست

بچه ها اگه علتش بواسیر باشه دکتر زنان می‌تونه با معاینه بفهمه..آخه من اصلا یبوست ندارم شکمم هرروز کار می‌کنه ولی چند ماهی است خون تقریبا زیادی با مدفوع میاد بیرون البته داخل مدفوع نیست روشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت ناحیه تو مقعد متوجه چیزی نشدی ؟؟؟؟

دکتر زنان هم نه ، باید بری دکتر گوارش ، براتون آندوسکوپی و کلونوسکوپی میکنه که خدایی نکرده مشکلی تو روده ها یا معدتون نباشه ، اصلا و ابدا ترسم نداره! هیچ چی نیست

اگه مشکلی باشه بهت قرص میده

خودت ناحیه تو مقعد متوجه چیزی نشدی ؟؟؟؟ دکتر زنان هم نه ، باید بری دکتر گوارش ، براتون آندوسکوپی و ...

هیچ علائمی ندارم این مدتم خیالم راحت بود چون تو اینترنت نوشته بود اگه داخل مدفوع نباشه چیز خاصی نیست ولی خوب دیگه امروز خیلی ترسیدم چون دوبرابر حجم مدفوعم خون بود

هیچ علائمی ندارم این مدتم خیالم راحت بود چون تو اینترنت نوشته بود اگه داخل مدفوع نباشه چیز خاصی نیست ...

ببین من تو همین سایتم خدمت دوستان گفتم ، به نوشته های داخل اینترنت یا کامنتای نی نی سایت اکتفا نکنید! فضای مجازی هرکی یه تریبون گرفته دستش هرچی دوست داره مینویسه! اینطور مواقع ، حتما حتما حتما حتما به متخصص مراجعه کنید!

دیدن خون ، اونم با این حجم، خطرناکه عزیز! (البته خدایی نکرده نه که بخوام بترسونمت! نه اصلا  ) ولی دارم میگم باید سریعا وقت گوارش بگیری که کلونوسکوپی بشی خدایی نکرده مشکلی نباشه

از کلونوسکوپی هم اصلا نترس چون اصلا نمیفهمی! هیچی حس نمیکنی کلا! نگران نباش