2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل و خانه دار

151 بازدید | 14 پست

سلام بچهها

من ۱۵ سال سابقه کار دولتی دارم .حدودا ماهی ۱۵ میگیرم

ولی خیلی خسته شدم از کارکردن.دلم میخواد استعفا بدم .تا ۹صبح بخوابم.برم کلاس.باشگاه..ارامش داشته باشم

محیط کارم اسمش باکلاسه.ولی همیشه پرتنش و جنگ و اعصاب خراب کنه.بی فرهنگن.هرروز حداقل ۵تا دعوا میشه با مشتری در حد فحش ناموسی.

ساعت ۳ که کارم تموم میشه بعدش دلم میخواد بمیرم از خستگی.جون هیچ کاری ندارم.همیشه اعصابم خرابه.خیلی سعی کردم مدیریت خشم کنم اهمیت ندم به عوضی بودن همکارها.اما واقعا نمیشه ۸ساعت تحمل کرد و اخم به ابرو نیاورد و حرص نخورد

بنظرتون اگر کارمو ول کنم پشیمون میشم؟ البته بیام بیرون میتونم از اجاره خونه ای که میگیرم استفاده کنم مستقل باشم خیلی دستم پیش شوهرم دراز نباشه

ولی میترسم بیرون بیام و احساس ضعف کنم نسبت به شاغل ها

البته بگم من کم تحمل نیستم چون همه همکارهای خانمی که دارم دارن آه و ناله میکنن و آرزو دارن استعفا بدن

ی نظرم میگه کارت دولتیه ول نکن

ولی خودم بخاطر همکار بد ی چشمم خون بود ی چشمم اشک استعفا دادم 

الان خونه راحتم 

هنر آرایشگری هم دارم 

ولی فعلا ک میخام استراحت کنم با فکر شروع کنم یا شغل شخصی یا بازم کارمندی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی مدت مرخصی بگیر و ببین حالت چطوره منم شاغلم و ده ساله کار میکنم با خونه و بچه و خستگی و .... ولی غیر از مسائل اقتصادی ب شدت کار کردنو دوست دارم .

چند روز خونه میمونم حال روحیم بد میشه

ی مدت مرخصی بگیر و ببین حالت چطوره منم شاغلم و ده ساله کار میکنم با خونه و بچه و خستگی و .... ولی غی ...

ماهی یک روز هم باالتماس و کلک مرخصی میریم چون کمبود نیرو داریم

ولی ۶ماه مرخصی زایمانی که داشتم بهترین بخش از زندگیم بود

ماهی یک روز هم باالتماس و کلک مرخصی میریم چون کمبود نیرو داریم ولی ۶ماه مرخصی زایمانی که داشتم بهتر ...

ببین روحیت چطوره.چون تصمیم سختیه.

من مرخصی زایمان و بچه دومم شیر ب شیر شد و دو سال نرفتم بدترین روزام بود.برگشتم اداره ب زندگی برگشتم.

چرا بد بود؟ یعنی سرکارت بهتر و ارومتر و جذابتر از خونه هست؟

من ادم فعالی هستم یعنی سرکار میرم کل کارای خونه و بچه داری و کلاس بچه ها و ... همه دوشمه ولی باز حال میکنم و شادم وقتی کاری نکنم انگار مفید نیستم تازه میرم سرکار چالش کار دارم ولی ن حرف خونه تو محل کارمه و ن حرف کار تو خونه.کار کردن بهم انگیزه و قدرت و شادی میده.

الان 9 ماهی میشه خونم از نظر مالی مثل قبل نیستم چون همسرم خرجی میده  قبل از این اصلا نمی‌دونس ...

میدونی آدمی که درامد زیاد داره و سرمایه داره خیلی احساس ضعف نمیکنه که ای وای لباسم تکراریه.ای وای اون طلاهاش بیشتره.ای وای لباس اون گرونه 

بعد ازینکه شاغل نبودی اینچیزها برات اهمیت دار شدن و درگیر این مسایل شدی یا نه همچنان مثل قبلی؟

میدونی آدمی که درامد زیاد داره و سرمایه داره خیلی احساس ضعف نمیکنه که ای وای لباسم تکراریه.ای وای او ...

قبل و بعدش اصلا در قیدو بند این چیزا نبودمو نیستم

اخلاقمه

ولی شاغل بودم راحت تر خرج میکردم

ی نمونش

من ضدآفتاب همیشه گرون و خارجی میزدم این سری بهتر دیدم 200 تومنی بگیرم

شاغلم بودم لباس زیاد نمیگرفتم یا خرج عجیبی نداشتم