2777
2789

گفته هیچکاری نمیتونید بکنید ینی مملکت مااینجوریه چون همه خیانت میکنن کاری باهاشون ندارن😭😭😭حالم خیلی بده .خدا عدالتت کجااااااااااااااسسسستتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟۱۰ساله داره خیانت میکنه با خانومای شوهردار گردنش هرروزم کلفت ترمیشه هیچیشم نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه درمورد خیانت و صیغه کردن شوهر دست زن جایی بند نیس تو این مملکت مگر در شرایط خاص.من تا تهش رفتم. نهایت مهریه رو میشه اجرا گذاشت

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

اخه اون خانومه صداشو برامن فرستاد ک باهش زنگ زده میخام بیام پیشت.قبلا با صدنفردیگه هم مچشو گرفتم ینی اون قاضی پرینته خطشو بگیره قشنگ مشخص میشه ک این حرومیه..قربونت برم خدا ک هیچکاری ام نکردی

خدا مگه نگفتی زنا کار اونم با شوهردار گناه نابخشودنیه؟؟؟؟؟؟؟؟چراهمینجور فقط نگاش میکنی؟؟؟؟؟؟؟

فقط شلاق دارن اونم میخرن. خدا خودش باید لعنتشون کنه فقط

متاسفانه درمورد خیانت و صیغه کردن شوهر دست زن جایی بند نیس تو این مملکت مگر در شرایط خاص.من تا تهش ر ...

خدا لعنتشون کنه خدا هر زن یا مردی رو ک خیانت میکنه قط نخاع کنه نمیرن ولی زندگی سگ و ناتوانی داشته باشن

خدا هم کاری نداره

به وقتش جوابشونو میده. خدا کمکت کنه خیلی حس مزخرف و زجرآوریه. ازین مردا فقط باید پول کشید و به صورت طلاق عاطفی ادامه داد

خدا لعنتشون کنه خدا هر زن یا مردی رو ک خیانت میکنه قط نخاع کنه نمیرن ولی زندگی سگ و ناتوانی داشته با ...

الهی آمین. میدونی آمار طلاق بالاس و زن مطلقه زیاد شده و وضعیت مالی خراب فساد و خیانت همه جارو برداشته