یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹
نعل اسب تو خونه نگه داشتن اصلا پیشینه خوب و درستی نداره و اشتباهه به نظرم اهانت به ذات مقدس و پاک & ...
چه ربطی به امام حسین داشت
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹
بعداز واقعه ی عاشورا کسانی ک نعل جدید ب سم اسباشون زده بودن و رو بدن امام حسین تاخته بودن بعداز عاشوار اون نعل اسب هارو سر در خونشون اویزون کردن ک ابن زیاد ببینه و بفهمه کدوم خانه تو کربلا سهم داشت ک سکه های طلای بیشتری بگیرن .بخاطر اینک اونا سکه های زیاد تری گرفتن .بعدا مردم فکر میکردن نعل اسب تو خونه روزی اوره
تبرک دانستن نعل اسب از موهومات بعد از حادثه کربلا هست
ريشه منحوس آن اين بود كه پس از شهادت امام حسين عليه السلام، گروهي بر سُم اسبهايشان نعل تازه زدند و با آن روي بدن هاي مطهر شهيدان تاختند. هنگام بازگشت به كوفه، عده اي بر آن نعلها بوسه زدند [با این اعتقاد که نعوذ بالله با این نعلها مردم خارج از دین لگد کوب شدهاند] و براي تبرّك، آن را بالاي درب خانه شان آويختند!