2777
2789
عنوان

نعل اسب کسی اطلاعی داره

4571 بازدید | 22 پست

یه خونه تازه گرفتیم هنوز اثاث نبردم توش اتفاقی متوجه شدم یه نعل اسب تو خونه آویزه 

یعنی چی موردی نداره از خونه بیرونش کنم؟

خودم همینجوری کابوس زیاد میبینم اینو دیدم بیشتر ترسیدم اگه بندازم بیرون مشکلی نداره؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نعل اسب میگن خوبه

شانس میاره

البته واقعیش

اگه بهت انرژی منفی بده

بندازش بیرون 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

نعل اسب از اعتقادات یهودی میاد و به اعتقاد اون ها خوش شانسی میاره 

بنداز بره

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
نعل اسب از اعتقادات یهودی میاد و به اعتقاد اون ها خوش شانسی میاره  بنداز بره

باشه عزیزم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

قدیما میگفتن روزی زیاد میکنه ا

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
نعل اسب تو خونه نگه داشتن اصلا پیشینه خوب و درستی نداره و اشتباهه به نظرم اهانت به ذات مقدس و پاک & ...

چه ربطی به امام حسین داشت

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 
چه ربطی به امام حسین داشت

بعداز واقعه ی عاشورا کسانی ک نعل جدید ب سم اسباشون زده بودن و رو بدن امام حسین تاخته بودن بعداز عاشوار اون نعل اسب هارو سر در خونشون اویزون کردن ک ابن زیاد ببینه و بفهمه کدوم خانه تو کربلا سهم داشت ک سکه های طلای بیشتری بگیرن .بخاطر اینک اونا سکه های زیاد تری گرفتن .بعدا مردم فکر میکردن نعل اسب تو خونه روزی اوره

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
تبرک دانستن نعل اسب از موهومات بعد از حادثه کربلا هست 

ريشه منحوس آن اين بود كه پس از شهادت امام حسين عليه السلام، گروهي بر سُم اسبهايشان نعل تازه زدند و با آن روي بدن هاي مطهر شهيدان تاختند. هنگام بازگشت به كوفه، عده اي بر آن نعلها بوسه زدند [با این اعتقاد که نعوذ بالله با این نعل‌ها مردم خارج از دین لگد کوب شده‌اند] و براي تبرّك، آن را بالاي درب خانه شان آويختند!

الحمدلله رب العالمین ...