2777
2789

سلام بچه ها

من سال 83 توی کنکور رتبه 196 شدم، دانشگاه فردوسی مهندسی کامپیوتر خوندم. از همون سال هم تو کار مشاوره تحصیلی برای کنکور هستم.

6 سال پیش هم رفتم حقوق خوندم و الان دارم برای آزمون وکالت آماده می شم.

بچه های ریاضی و تجربی هر سوالی برای درس خوندن دارین بیاین.

فرقی نمی کنه دهم هستین، یازدهم یا دوازدهم.

حتی اگه چند ساله از درس دورین.

هررر سوالی دارین بپرسین. خوشحال میشم کمک تون کنم

سلام  خوبی 

عزیزم دقیقا من یکم فکرم درگیره میشه کمکم کنی 

رشتم تجربیه امسال کنکور داشتم خوب ندادم البته اصلا واسه کنکور نخوندم 

انتخاب رشته هم نکردم 

ولی الان چن تا راه برای خودم درنظر گرفتم ممنون میشم کمکم کنی 

ببین از ی طرف میگم امسال و بمونم واز پایه بخونم و رشته ی مدنظر م قبول شم 

دوم میگم نه واسه وردی بهمن برم پیام نور علوم تربیتی 

سوم میگم هپ برم پیام نور بیشتر غیر حضوری برم و در کنارش دوباره اسال بعد کنکور بدم و شانسم و اماحان کنم 

وحالا من نمی دونم کدوم راهم درسته 

ا ی جوریایی میگم پیام نورو از دست ندم 

ولی میگم خو اگ ۴ سال خوندم و مدرکش ب کارم نیومد چی 

و دوباره باخودم میگم اگ ۱ سال پشت موندم و اینم ب هدر رفت چی 

کلا درگیرم 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
سلام  خوبی  عزیزم دقیقا من یکم فکرم درگیره میشه کمکم کنی  رشتم تجربیه امسال کنکور د ...

ببین گفتی "رشته ای که علاقه داری" . این خیلی مهمه. باید ببینی اون رشته چقد برات مهمه. همیشه علاقه ای که تبدیل ه هدف بشه ارزش تلاش کردن و جنگیدن داره. 

کنکور تجربی سخته. رقابت توش بالاس. ولی رتبه زیر 4000 آوردن دور از دسترس نیست. من فکر میکنم ارزش یه سال تلاش کردن رو داره. اگه خدا نکرده نشد، دانشگاه پیام نور سال دیگه هم هست. فرقش یه ترمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گفتی "رشته ای که علاقه داری" . این خیلی مهمه. باید ببینی اون رشته چقد برات مهمه. همیشه علاقه ای ...

مرسی  از راهنماییتون 😍🙂💋

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید