2777
2789

اون خونه ماست بچه هاش از خونه انداختن بیرون اومد با ما زندگی کنه من اصلا راضی نبودم فقط بخاطر شوهرم که خیلی اصرار کرد حالا خیلی خیلی حرف میزنه خیلی ام میخوره ، خوردنش هیچی حالا میگیم نمیتونه ولی کلا من نمیتونم حرف زدنش تحمل کنم یعنی من از اتاق که بیرون میام شروع میکنه حرف زدن اصلا جرات نمیکنی نگاهش کنی درمورد موضوعات چرت و پرت سه ساعت حرف میزنه من خیلی خسته میشم سردرد میگیرم بعد آخرش دیگه به شوهرم گفتم اونم انگار به خواهرش گفته که بهش گوشزد کنه نمیشه که یک عمر داریم زندگی می‌کنیم هر ثانیه حرف یا شوهرم میاد میگیرتش به حرف تا ۱۲ شب اصلا گفتم پیره مگه لنگ جا فقط نیست؟ خوب یک اتاق در اختیارشه غذاشو بخوره بره بخوابه بس دیگه اینهمه حرف ، بعد فوق‌العاده ام کثیفه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش فشاره خودتو راضی نشون بده ببرش بیرون و...تا  اروم بشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

شرایط خیلی سختیه خدا صبرت بده

حالا خوبه باز دوبهم زن نیست 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

آخی بنده خدا پیره نه!؟چن سالشه!؟؟

پیرا همینن چن سال آخر عمرشون زیاد میخودن و زیاد حرف میزنن.خدا هیچ کسو پیر نکنه

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀

آخی عزیزم 

مادر من هم سن اش بالاس 

خدایی زیاد حرف میزنه 

ب خاطر تنهایی شون

قدیمی ها سواد ندارن ک با گوشی سرگرم شن🥲

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

میدونم خیلی سخته به توام خیلی حق میدم که حوصله نداشته باشی 

ولی دیدی بچه ها تا چندسال کثیف کاری دارن پرحرفن و ... آدمای پیر دقیقا همونطوری میشن دوباره با پیری برمیگردی به بچگی و ...

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست