2777
2789

سلام دوستان حدود ۱ سال پیش خواب یه پسر غریبه ای رو دیدم که خیلی زیبا و خوش هیکل بود انگار زیاد دیده بودمش 

مدتی‌ گذشت‌ و من رفتم شمال اون‌ شخصو‌ تو واقعیت اونجا دیدم بازم بنظرم خیلیی‌ آشنا‌ میومد و انگار چندین‌ بار تو گذشته دیده بودمش و اتفاقای‌ خوبی‌ بین ما افتاده بود حس عجیبی داشتم‌ 

اون شخص هم تا منو دید انگار همین حسو‌ داشت‌ چون‌ خیلی‌ با دقت‌ منو نگاه‌ میکرد‌ و تو فکر بود همش 

اینم گذشت ومن کلا فراموش کرده بودم  حدود ۷.۸ ماه بعد بخاطر شغل بابام‌ رفتیم کیش‌ و من اون‌ پسرو اونجا هم دیدم‌ و باز باهم روبه رو شدیم اینبار‌ خیلی‌ طولانی‌ شد دیدارمون‌ ‌‌‌‌یه حس‌ عجیب‌ به آدم‌ میده که یه شخص کاملا غریبه که تا حالا ندیدی با اولین دیدار حس میکنی‌ اون شخص‌ خیلی‌ آشناس‌ و قبلا جایی دیدیش‌  

تو این چن دیدار نمیشه گفت توهم بود آخه‌ همه چیزشون‌ عین هم بود و چال گونه داشت 

تا حالا واسه شما اتفاق افتاده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.