2777
2789

لطفاً راهنماییم کنید چیکار کنم از وقتی بیدار شدم بدن درد و سردرد دارم بیحالم گلومم درد می‌کنه میل به هیچی ندارم..فردام کلاس مهمی دارم باید کار عملیمو انجام بدم ببرم 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اگه تاپیک مادرشوهرو دعوا خیانت بودا همه میومدن الان ک آدم یه راهنمایی میخواد یه سوال داره هیشکی به داد آدم نمی‌رسه 🙁🙁

کروناس فقط مایعات و قرنطینه

این ویرووس جدید که اومده گفتن علائمش تهوع و بیرون روی شدیده من فقط گلوم درد می‌کنه فکر نمیکنم کرونا باشه 

دکتر رفتی؟

نه هرچی خانوادم گفتن بیا بریم نرفتم اولین روز بدن درد شدید دومین روز سردردو چشم درد بعد تب داشتم بعد حالت تهوع بعدش گلو درد و آبریزش مامانم کلی دمنوش آب هویج اینجور چیزا داد بهم یکم بهتر شدم قرصم خوردم اما خب زمان می‌بره بدون دکتر رفتن خوب بشی بری دکتر همون روز یه آمپول میزنن اوکی میشی

این ویرووس جدید که اومده گفتن علائمش تهوع و بیرون روی شدیده من فقط گلوم درد می‌کنه فکر نمیکنم کرونا ...

اگر همراه با سردرد و چشم درد باشع کروناس 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نه هرچی خانوادم گفتن بیا بریم نرفتم اولین روز بدن درد شدید دومین روز سردردو چشم درد بعد تب داشتم بعد ...

اصلا شرایط دکتر رفتن ندارم..چون تو خونه تنهام..میخواستم بدونم چه دمنوشی چیزی بخورم ک بهتر بشم

اصلا شرایط دکتر رفتن ندارم..چون تو خونه تنهام..میخواستم بدونم چه دمنوشی چیزی بخورم ک بهتر بشم

دمنوش آویشن چای سبز هرکدوم داری بخور ،عسل و آبلیمو آبجوش با پودر زنجفیل قاطی کن بخور خیلی خوبه ،سرتو با شال محکم ببند ،غذاام اصلا برنج و سرخ کردنی نخور سوپ درست کن ،

قرص سرماخوردگی و چرک خشک کن هم بخور،اگر خیلی بدنت درد می‌کنه حتما یه دوش آب گرم بگیر 

دمنوش آویشن چای سبز هرکدوم داری بخور ،عسل و آبلیمو آبجوش با پودر زنجفیل قاطی کن بخور خیلی خوبه ،سرتو ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم