2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا.انگیزه میخوام

67 بازدید | 10 پست

سلام من ی دختر ۵ساله دارم و خیلی هم تلاش کردم ک مادر خوبی باشم براش ولی واقعا خیلی لجباز و بهونه گیره تا حالا تو این ۵سال یک بار ب حرف گوش نداده ک دلم خوش باشه مشاوره هم بردم و رفتارمم خوبه و رابطه ام باهمسرم خوبه نمیخوام بگید چیکارش کنم. فقط بگید کسی رو می‌شناسید ک اینطوری باشه بعد بزرگ شده باشه اخلاقش خوب شده باشه همین ... میخوام انگیزه بگیرم ولی راستشو بگید امید الکی هم نمیخوام

خودم 😅 تا ۱۴ سالگی اذیت میکردم 

الان سال به سال حرف نمی‌زنم اصلا هیچی برام مهم نیست

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من نه مادر هستم و نه متخصص، ولی به نظرم لجبازی بچه توو این سن طبیعیه، مخصوصا بچه‌های امروزی

درضمن اگه بچه‌ی اولتونه احتمالا زیادی باهاش مهربون بودید و بدعادت شده، زیاد حساس نباشید

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. مرسی چه خوب. نسبت ب پدر و مادرتون چی؟ رفتارتون خوبه؟

الان با هم مشکل داریم یعنی ربطی به بچگی نداره یه سری مشکلات برامون ایجاد شده 

ولی انقد تو بچگی سرکوفت شنیدم انقد به همه گفتن این اینجوریه کلا دیگه به چیزی کار ندارم غذا بود میخورم نبود نمی‌خورم 

هر کار گفتن میکنم دیگه حوصله مخالفت ندارم 

بچه شما هم درست میشه هیچ بچه ای تا آخر عمرش لجباز نمی‌مونه که بالاخره بزرگ میشه می‌ره تو اجتماع تغییر می‌کنه 

ولی رفتار الان شما رو خوب یادش میمونه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

الان با هم مشکل داریم یعنی ربطی به بچگی نداره یه سری مشکلات برامون ایجاد شده  ولی انقد تو بچگی ...

مرسی عزیزم از لطفت. من خیلی تلاش می‌کنم ک نفهمه لجبازه و ب روش نیارم ولی واقعا از روی محبت زیاد دلم براش میسوزه وقتی میبینم مثلا دو روزه غذا نخورده اونا هم حتما اونموقع خسته شدن و حرفی زدن انشالله مشکلتون حل بشه ولی الان ک مادرم میفهمم ک هیچکس تو دنیا ب اندازه مادر خیرِ بچه رو نمیخواد

مرسی عزیزم از لطفت. من خیلی تلاش می‌کنم ک نفهمه لجبازه و ب روش نیارم ولی واقعا از روی محبت زیاد دلم ...

درسته دلسوزی حد داره ولی مثلا نه اینکه شما به هر کی رسیدی بگی این هیچی نمیخوره خب بچه خورد میشه 

یا مثلاً دیگه یه بار دیدی غذا نمیخوره براش غذا نذاری بگی این که هیچی نمیخوره 

اینا خیلی تاثیر می‌ذاره 

من الان ۲۷ سالمه اما به نظرم اگه هیچ وقت هم غذا نمی‌خوردم مشکلات جسمیم کمتر میشد از مشکلات روحی که الان دارم 

قربونت انشالله که خوشبخت و موفق باشه دخترت 

انشالله شما هم همینطور. نمیدونم مجرد هستید یا متاهل ولی اگه مجردی ی همسر واقعا خوب میتونه خیلی کمکتون کنه برای من ک اینطور بود‌. 

انشالله شما هم همینطور. نمیدونم مجرد هستید یا متاهل ولی اگه مجردی ی همسر واقعا خوب میتونه خیلی کمکتو ...

آره مجردم اونم نیست 😅 اصلا خواستگار ندارم