2777
2789
عنوان

خانما جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 59 پست

سرخکن از واجبات نیس . غذا ساز و مخصوصا گوشت کوب برقی خیلی به درد بخوره 

من پلوپز تکنو دارم راضیم ولی الان میگم کاش زود پز برقی به جاش گرفته بودم که هم خورشت بپزم زودی هم اینکه پلوپز هم داره 

ساندویچ ساز و میوه خشک کن چرته 

آبمیوه گیر دقت کنین تو انتخاب مارک اکثرا تقلبی هستن 

من آبمیوه گیر فیلیپس چهار کاره گرفتم ولی کاملا معلوم بود که تقلبی بود با استفاده اول خراب شد 

اتو پرس از واجبه من اصلا اتو معمولی استفاده نمیکنم 

اتو مسافرتی و سشوار مسافرتی هم چرته 

چای ساز هم خیلی خوبه 

♡
سرخکن از واجبات نیس . غذا ساز و مخصوصا گوشت کوب برقی خیلی به درد بخوره  من پلوپز تکنو دارم راض ...

وای خوب شد گفتی من خودم اتو ساده داشتم میخاستم به خواهرم بگم یااتوازاین مخزن دارا بخره یا پرس 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخکن از واجبات نیس . غذا ساز و مخصوصا گوشت کوب برقی خیلی به درد بخوره  من پلوپز تکنو دارم راض ...

زودپز مگه رو گاز نیست برقیشم هست؟ 

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
واقعا چقدر گرون اتفاقا خواهرم میگفت جارو برقی بوش میخاد پس یچی میدونه ک میخاد😂

اره بوش بهترینه .. فیلیپس هم خوبه ولی سنگینه و بزرگ و صدای بلند 

بوس سری ۸ بی سرو صدا .. سیمش چند متره از اون سر خونه تا اون سر میتونی بکشی 

من جارو شارژی فَکِر سال پیش از خود سایت خرید یکو ۵۰۰ الان شده ۳ و خورده .. اونم خوبه برای آشپزخونه و ماشین 

♡
اره بوش بهترینه .. فیلیپس هم خوبه ولی سنگینه و بزرگ و صدای بلند  بوس سری ۸ بی سرو صدا .. سیمش ...

جارو شارژی خودم دارم اما زیاد مورد استفاده نیست به خواهرم گفتم که نخره

مخزن دار بیشتر مناسب خیاط هاس

اها اره هی باید اب کنی هی خالی چه مارکی از اتوپرس خوبه خودت چی داری راضی هستی؟ 

جارو شارژی خودم دارم اما زیاد مورد استفاده نیست به خواهرم گفتم که نخره

به استفاده مونده دیگه . من جاهای کوچیک رو فوری میکشم یا برای استفاده روزانه خوبه هر سری بعد اینکه کارم تو آشپزخونه تموم میشه میکشم 

♡
بله زود پز برقی .. یه بلاگر داره تو اینستا همه غذا هاش با اونه پلوپز هم داره خیلی هم لعاب میندازه به ...

جدی چه جالب و خوب اما فکر کنم همین گازیا هم خوب باشه هموناهم لعاب میندازه زودپز  برقی تو مصرف برق غوقا میکنه فکر کنم

اها اره هی باید اب کنی هی خالی چه مارکی از اتوپرس خوبه خودت چی داری راضی هستی؟ 

من جانتک که همون برای ژانویه هس دارم . چرخ خیاطی هم همون مارکه ولی استفاده نکردم 

مدل اتو پرس من سخنگو هس که راضیم خیلییی

♡
به استفاده مونده دیگه . من جاهای کوچیک رو فوری میکشم یا برای استفاده روزانه خوبه هر سری بعد اینکه کا ...

اره دیک ممنون از توضیحات کاملت من همینطور که شما میگی دارم باخواهرم میحرفم میگ جارو شارژی هم میخاد خخخ

وای خوب شد گفتی من خودم اتو ساده داشتم میخاستم به خواهرم بگم یااتوازاین مخزن دارا بخره یا پرس 

اتو مخزن دارها خیلی بهترن بنظرم.پرس اگه بگیری باید یه دونه ساده هم حتما کنارش داشته باشی.ولکن خواهرررر😂