برای خواهرم میخاهیم کم کم لوازم برقیاشو بخریم بنظرتون چیا ضروری تره و لازم تره میگه میخام کاربردی بخرم اما جنس خوب میشه بگین مثلا سرخ کن بدرد میخوره یا مثلا غذاساز خوبه یانه هراطلاعاتی درباره لوازم برقی دارین بگین ممنون
پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جاروبرقی بوش .ماشین لباسشویی ال جی ۷کیلویی بنظرم کافیه.زودپز.ابمیوه گیری ومخلوط کن.سرخ کن واقعا خوبه من فیلیپس برداشتم.خردکن.کتری برقی.چرخ گوشتم گرفتم ولی بنظرم سلیقه ای
بنظرت غذاساز که بخریم دیگه ابمیوه گیری چرخ گوشت و مخلوط کن نمیخاد جدا جدا بخریم؟
من جدا جدا گرفتم.میتونی خردکن و همزن و گوشت کوب برقی سه کاره برداری اکثرا سه کاره برداشتن راضین.ولییییی غذاساز بنظرم وقتی خیلیبیی زیاد باشه فشار به دستگاه میاد موتورش چیزیش بشه دیگه هیچچ