2777
2789
عنوان

خانما جهیزیه

343 بازدید | 59 پست

برای خواهرم میخاهیم کم کم لوازم برقیاشو بخریم بنظرتون چیا ضروری تره و لازم تره میگه میخام کاربردی بخرم اما جنس خوب میشه بگین مثلا سرخ کن بدرد میخوره یا مثلا غذاساز خوبه یانه هراطلاعاتی درباره لوازم برقی دارین بگین ممنون

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍
من پلوپز خیلی استفاده شد.

اره من خودمم یکسره استفاده میکنم این حزو لیستمون بود

پنج کیلو کم کردم و به وزن هدف دومم رسیدم✋😂حالا وزن هدف سومم برای رسیدن بهش سه کیلو گذاشتم ☺️امیدوارم ارادم بهم نخوره با توام قوا ادامش بدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا بیا خواهرررر😂منم اول راه هستم

جاروبرقی بوش .ماشین لباسشویی ال جی ۷کیلویی بنظرم کافیه.زودپز.ابمیوه گیری ومخلوط کن.سرخ کن واقعا خوبه من فیلیپس برداشتم.خردکن.کتری برقی.چرخ گوشتم گرفتم ولی بنظرم سلیقه ای

بیا بیا خواهرررر😂منم اول راه هستم جاروبرقی بوش .ماشین لباسشویی ال جی ۷کیلویی بنظرم کافیه.زودپز.ابم ...

خیلی سخته خرید جهیزه

سوالی داشتی درباره مارکها بپرس تاحدودی دوسه ماهه اطلاعات کسب کردم😂

بنظرت غذاساز که بخریم دیگه ابمیوه گیری چرخ گوشت و مخلوط کن نمیخاد جدا جدا بخریم؟ 

بنظرت غذاساز که بخریم دیگه ابمیوه گیری چرخ گوشت و مخلوط کن نمیخاد جدا جدا بخریم؟ 

من جدا جدا گرفتم.میتونی خردکن و همزن و گوشت کوب برقی سه کاره برداری اکثرا سه کاره برداشتن راضین.ولییییی غذاساز بنظرم وقتی خیلیبیی زیاد باشه فشار به دستگاه میاد موتورش چیزیش بشه دیگه هیچچ

د بنظرم جدا جدا بگیرید بهتره.باز سلیقه ای

من جدا جدا گرفتم.میتونی خردکن و همزن و گوشت کوب برقی سه کاره برداری اکثرا سه کاره برداشتن راضین.ولیی ...

جدا جدا بهتره نتیجه چند سال زندگیم ومیگم

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
خیلیییییی.واقعا قیمتها هم نجومی🤦‍♀️الان جاروبرقی بوش من گرفتم ۱۱ت تقریبا .فقط یه جارو اینقدر

واقعا چقدر گرون اتفاقا خواهرم میگفت جارو برقی بوش میخاد پس یچی میدونه ک میخاد😂

جدا جدا بهتره نتیجه چند سال زندگیم ومیگم

ممنون عزیزم

ولی بازم نگران نباش لیست بگیر اول.با یکی دوتا مغازه اقساطی شروع کنید کم کم بیارید.یا اگر وام ازدواجش ...

لیست موقع ازدواج خودم هست اما خواهرم میگه نه یچیزهای دیگه میخاد