عذر خواهی میکنم استارتر وسط تاپیکت،میشه واسه خوب شدن بابام یه حمد بخونین انشالله هرچی از خدا میخوایین نصیلتون بشه
آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺 خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌 واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اکثر تصمیم ها همینه .من جدیدا برای انتخاب اسکاج هم توی دوراهی می مونم . وسواس گرفتم .قبلا که جوونتر بودم و سرم تو اینترنت نبود بهتر بودم . الانم دم به دقیقه توی دو راهیم و دائم دلشوره انتخاب درست دارم .داغون شدم
اینکه وقتی تقریبا همه چیز تموم شده بود ودیگه حتی یه روسری هم از من توی این خونه نبود و حق و حقوقم رو بخشیده بودم برگردم به زندگی خیلی تصمیم سختی بود قران باز کردن شب قدر یه ایه واضح اومد که بهتره زن وشوهر سازش کنن منم برگشتم
برام دعا کنید چیزی درست نشده اما همش احساس میکنم یه دلیلی داره حضورم که شاید بعدها بفهمم