2777
2789
عنوان

سخت‌ترین تصمیمی که برای زندگیتون گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 20 پست
بعد از اینکه برگشتی رفتار همسرت چطور بود؟ 

خوب نبود با اینکه خودش هم گفت برگرد اما چیزی عوض نشد همش هم میگه برو الان بعد چهار روز قراره برگرده سفر بوده خیلی استرس دارم چون طبق معمول بحث بدی پیش اومد تلفنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر تصمیم ها همینه .من جدیدا برای انتخاب اسکاج هم توی دوراهی می مونم . وسواس گرفتم .قبلا که جوونتر ...

امیدوارم هیچ وقت لازم نباشه تو زندگیتون تصمیم سخت بگیرید 

خوب نبود با اینکه خودش هم گفت برگرد اما چیزی عوض نشد همش هم میگه برو الان بعد چهار روز قراره برگرده ...

حالا که این تصمیم سخت گرفتی و برگشتی، بمون و زندگیتو از نو بساز ... تو این مسیر قطعا بارها ناامید و خسته میشی اما کم نیار

حالا که این تصمیم سخت گرفتی و برگشتی، بمون و زندگیتو از نو بساز ... تو این مسیر قطعا بارها ناامید و ...

اره برگشتم که تمام اشتباهات خودم رو جبران کنم فارغ از اشتباهات اون با اینکه با خانوادم قطع رابطه کرد من با خانوادش اوکی شدم با رفت و امد کامل اما الان دیگه خودش چند ماهه منو نبرده راه دور بود ماهی یکبار میرفتم دو سه روز میموندم سر هرچیزی بهونه و شر درست میکنه حمله میکنه بهم اصلا بدجور کم اوردم بعدم میدونم تو دلش میگه این چه زن بی محبتیه چرا من زدمش فرداش با من عادی و عالی نشد فکر میکردم هرچی بخواد نه نمیگم تا بسازم باهاش اما الان ازم‌خواست به اسم خودم وام بگیرم و من کم اوردم دیدم نمیشه هر روز چمدون منو میندازه وسط اتاق میگه هری من وام بگیرم بدبخت کنم خودمو 

اره برگشتم که تمام اشتباهات خودم رو جبران کنم فارغ از اشتباهات اون با اینکه با خانوادم قطع رابطه کرد ...

اینطوری که خیلی سخته😔 تلاش یکطرفه آدمو داغون می‌کنه