2777
2789

کنکوریای پارسال انقد گفتن امتحان نهایی سخت بود و حذف عمومیا بر ضرره ک دوس دارم برگرده واس ۴۰۳

با اینگه عمومیام ضعیفه ولی حس میکنم بنفعمه

نام کاربریم اسم کراشمه🌸🤩...خدایا به امید خودت. 

💢تغییرات احتمالی به کنکور ۱۴۰۳ نمی‌رسد

رئیس سازمان سنجش:

🔺اگر قرار بود تغییری در کنکور سال ۱۴۰۳ اعمال شود باید تا قبل از پایان شهریور به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می‌شد.

🔺با توجه به اینکه چیزی به پایان شهریور ماه نمانده است و  تغییراتی نیز در کنکور صورت نگرفته بنابراین کنکور سال ۱۴۰۳ همانند کنکور امسال و بدون تغییر برگزار خواهد شد.

🔺امسال تاثیر قطعی ۴۰ درصدی معدل را در کنکور داشتیم که این میزان سال آینده به ۵۰ درصد می‌رسد بود.

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کنکوریای پارسال انقد گفتن امتحان نهایی سخت بود و حذف عمومیا بر ضرره ک دوس دارم برگرده واس ۴۰۳ با ای ...

دقیقا منم همینطورم

دیگه خنثی شدم هربلایی میخوان سرمون بیارن راضیم فقط زووودتر تکلیفمون مشخص شه

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
💢تغییرات احتمالی به کنکور ۱۴۰۳ نمی‌رسد رئیس سازمان سنجش: 🔺اگر قرار بود تغییری در کنکور سال ۱۴ ...

خب میگن امروز رییس مجلس نامه زده به شورای نگهبان که تایید کنن ۴۰۳ هم عمومیا باشه

کنکوریای پارسال انقد گفتن امتحان نهایی سخت بود و حذف عمومیا بر ضرره ک دوس دارم برگرده واس ۴۰۳ با ای ...

من کنکوری پارسالم بخاطر معدل مجبورم دوباره پشت بمونم تاثیر قطعی معدل بزرگترین ظلم و بی عدالتیه اگر عمومی برگرده مطمین باشین شرایط برای همه یکسانه چون هیچ کس از اول عمومی کار نکرده

دقیقا منم همینطورم دیگه خنثی شدم هربلایی میخوان سرمون بیارن راضیم فقط زووودتر تکلیفمون مشخص شه

قبلا میگفتم نیاد عمومیا وقت نمیشه و فلان و ...

ولی واقعا مثل اینکه امتحان نهایی کمر شکن بود

الانم تکلیفو روشن کنن جدا زودتر بدونیم چه کاره ایم

من کنکوری پارسالم بخاطر معدل مجبورم دوباره پشت بمونم تاثیر قطعی معدل بزرگترین ظلم و بی عدالتیه اگر ع ...

یه سوال...وای امتحان نهایی...فقط نمره برگه ۴درس عمومی و ۴ درس تخصصی مهمه؟

اره خب اینم است...ولی برگرده جدا دلم ترسیده از بد تعریف کردنا

هرکی بوده گفته بد بوده امتحان نهاییا

۱۴۰۲ افتضاح مطلق بوووووود  عملن نمونه آزمایشی بودن

خب من میگم برگزدونن ولی زودتر بگن

تا ما بدونیم چطوری عمومی کار کنیم و بخونیم و ... تایم میره خلاصه