2777
2789

دعوای طایفه ای بود شوهرمو پیچوندن داخلش اینم مث احمقا بلند شد رفت رو یه خونه ۲ طبقه گیرش میارن ۳ نفری براش سنگ پرت میکنن میندازنش پایین پاش میشکنه من تازه ۲۰ روز بود که زایمان کرده بودم اون ۲۷ روز تو بیمارستان بخاطر پاش بستری بود من و دخترم تو اون وضعیت تنها موندیم و تو اون بل بشو پسر عموش هم رفته بود فک دوتا از پسرای اون طایفه رو آورده بود پایین میگفتن میخوان بیان خونه ی ما رو آتیش بزنن منو دخترم آواره شده بودیم برگشتم خونه پدرم ....

یا حضرت عباس 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخداااا دعوا سرچی بوده چقدررررر طایفه ی وحشی ای دارن واه واه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

۱۲ روز عمل نکردن پاشو دکتر میگفت اگه عملش کنیم عفونت میکنه مجبور میشیم قطعش کنیم چون پاش خیلی خورد شده بود بعد از ۱۲ روز عملش کردن و بعدش هم بخاطر عفونتش تا ۲۷ روز موند اونجا

لعنت به آدمای بی ملاحظه واقعا میفهمم چی میگی

دنبال چین این آدما 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
لرستان زندگی میکنیم

میخاستم بگم لری اتفاقا.

همسر منم لره. توی شهرشون زیاد درمورد این دعواهای طایفه ای میشنوم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

از تو بیمارستان آوردنش ولی هنوز قراره تا ۱ سال تو خونه باشه تا ۳ ماه دیگه هم نمیتونه راه بره من بدبختم میبرمش دستشویی دست و صورتش د میشورم کلی بدبختی باهاش دارم با بچه دم دستم و اون همه آدم که میان و میرن

لعنت به آدمای بی ملاحظه واقعا میفهمم چی میگی دنبال چین این آدما 

میدونه با کلی بدبختی زایمان کردم هنوز بخیه هام خوب نشده آنقدر بدو بدو میکنم که پدرم در اومده بعد قدر دانی از مادرش میکنه که حتی یه لیوان آب هم دستش نمیده