2777
2789

برادرشوهر بزرگم یه پسز ۱۸ ساله داره خب برادرشوهر کوچیکم یه دختر ۷ ساله داره بعد این پسر برادرشوهرم تو یکی از اتاقا داشت اون دختر ۷ ساله رو دست مالی میکرد یعنی با چشمای خودم دیدم خیلی حالم بد شد تا دیدمشون پسره دختر رو هول داد عقب منم با عصبانیت دختر جاریمو صدا کردم که اون پسره بترسه

دختر هم جیکش در نمیومد همینجوری وایساده بود بعد اون دختز اینقد خوشکله و نازه یعنی قشنگ برده بودش جلو خوش تو بغلش بعد نمیدونم گردنشو کجاشو بوس میکرد ولی محل سگ به پسره ندادم مادرشم از اوناس که میگه پسر من فرشته ست شما دختراتونو جمع کنید و خودش دختر نداره بعد منو ۳ تا جاربام دخترامون تقریبا همسن هستن

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

نمیشه ک به کسی بگی لابد حمام خون راه میفته 

خودتون مراقب همه دخترا باشید 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به تو چه:) داشت بوسش می‌کرد خب

دختر خودتم بود همینو میگفتی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀