2777
2789

سلام 

چند روز دیگه عروسی داداشمه  خواهرای شوهرمو دعوت نکردم

تو تاپیک قبلیم توضیح دادم

چون خواهرم برای تولد دخترش دعوتشون نکرد با من قهر کردن

با اینکه خودشون هیچوقت منو تو مراسمشون دعوت نمیکنن و هر وقت دعوت کردم نیومدن

حتی یکیشون به مامانم زنگ زد کلی ازم بد گفت که دخترت بدجنسه و کلی حرفای دیگه

بنظرتون زشته دعوت نکردم؟

اخه اصلاااا دوست ندارم غرورمو بشکنم و بهشون زنگ بزنم

یا کارت دعوت بفرستم چون حتی جواب سلامم نمیدن

اگر باعث کدورت بین شما و همسرتون نمیشه اصلا کار بدی نکردید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

کارت از کاراونا هم بی نهایت زشت ترع

بنطر توو تولد با عروسی فرقی نداره؟!

اینقد فقر شع‌ور رو رواج ندید

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدها با شوهرت درگیر نشی شوهرت ازت ناراحت بشه حرف بزنه چون هزاریم تو بگی باز بالاخره خانوادشن دیگه اون مثل شما به قضیه نگاه نمیکنه 

بعدم برای دهن بستن اگه صلاح میدونی مادرت زنگ بزنه سر سری دعوت کنه یا شوهرت کارتو بده بهش ببره براشون 

اینجوری بعدا ها حرف تو پیشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
کارت از کاراونا هم بی نهایت زشت ترع بنطر توو تولد با عروسی فرقی نداره؟! اینقد فقر شع‌ور رو رواج ند ...

میگه خاهرم برای تولد بچش خاهرشوهرای اسی رو دعوت نکرده اونا ناراحت شدن گفتن چرا دعوت نکردی قهر کردن

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چه پیگیر تولد بچه خواهرت بودن 

احتمالا با هم دیگه فامیل هستین 

یا یه چیزای هست که ما نمیدونیم 

بنظرم کارت بده همسرت خودش بده 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
نه خودش هم گفت دعوتشون نکن ولی عذاب وژدان دارم

اصلا عذاب وجدان نداشته باش

شما حتی صاحب مجلس هم نیستید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کارت از کاراونا هم بی نهایت زشت ترع بنطر توو تولد با عروسی فرقی نداره؟! اینقد فقر شع‌ور رو رواج ند ...

عزیزم درست بخون لطفا

تولد خواهرزاده من بوده و چون دعوتشون نکرد با من قهر کردن

چه پیگیر تولد بچه خواهرت بودن  احتمالا با هم دیگه فامیل هستین  یا یه چیزای هست که ما نمی ...

نه فامیل نیستیم

خیلی دلم ازشون پره

یکی از خواهراش منو بازار دید بهش سلام کردم جواب نداد منو هل داد گفت چرا منو دعوت نکردی و رد شد

وقتی اینارو یادم بیاد از عصبانیت تمام بدنم میلرزه

حتی پدرشوهرم گفت ولشون کن دعوت نکن 

ولی چون میبینم همه طرفم هستن دو دل موندم چکار کنم