2777
2789

خاطره های سمی 

افکار خنده دار 

من خودم روز اول یه سوال داشتم کل دانشگاه رو دنبال مدیر و معاون دانشگاه میگشتم 😂😂 هر جا میرفتم یه دانشجو مث خودم نشسته بود پشت میز اصن نمی‌دونستم کی به کیه چرا هیچکس بالا سر این بچه ها نیست 

تا اینکه فهمیدم دیگه بزرگ شدیم و همین دانشجو ها دانشگاه رو میچرخونن😶

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

تو دانشکده با دوستم گم شدیم😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫تو سالن دانشکده که مث مدرسه بود😵‍💫😵‍💫😵‍💫

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گچ بینی رفتم دانشگاه😵‍💫

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

مجازی بودیم خاطره خاصی نیست 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
تو دانشکده با دوستم گم شدیم😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫تو سالن دانشکده که مث مدرسه بود😵‍💫😵‍💫😵 ...

وای منم خیلی تو در تو بود 😂

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

هر روززززز خدای دانشگاه من سوژه است   

روز اول که تو دانشگاه گم شدم ، کلاس اولم رو یک ساعت دیر رسیدم  

وای نگم از ترم اول که هروز یه لباس جدید میپوشیدم میرفتم 😐

واقعا فازم  چی بود ؟!  

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

منی ک امسال دانشجو میشم..

موفق باشی✨

روز اول خیلی بد بود برام تصورم یه چیز دیگه بود خیلی خورد تو ذوقم فک میکردم چون تایپک های سوتی دانشجویی  روخوندم قرار نیست سوتی بدم ولی خیلی سوتی دادم جوری که تصوراتش تا چند وقت هم منو بهم میریخت آخه سنمم‌کم نبود  

امیدوارم این ترم خوش بگذره🌱

من دانشگاه فردوسی قبول شدم دانشکده ادبیات از خوشحالی و ذوقی که داشتم از صلح تا شب فقط تو حیاط نشستم ...

خوشبحالتتتت😭منم دوسدارم جامعه شناسی بیام فردوسی اما نمیدونم قبول میشم یا نه

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
هر روززززز خدای دانشگاه من سوژه است     روز اول که تو دانشگاه گم شدم ، کلاس اولم رو یک س ...

😂😂😂 منم کلاس اولمو نرفتم کلاس دوم دیر رفتم 

لباسم دقیقا ترم اول هر روز یه لباس متفاوت😂😂😂بعدش دیگه همش مانتو شلوار مشکی