2777
2789
عنوان

دانشجو ها بیاین از اولین روزای دانشجویی تون بگین 🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 42 پست
روز اول خیلی بد بود برام تصورم یه چیز دیگه بود خیلی خورد تو ذوقم فک میکردم چون تایپک های سوتی دانشجو ...

خب تعریف کن

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها 

۶ هزار انسانی منطقه یک اصفهان

فرهنگیان که مصاحبه دادم میارم

(یا روانشناسی یا مشاوره یا علوم تربیتی شهرای همدان ملایر یاسوج کرمانشاه لرستان یزد اردکان مازندران رشت مشهد اراک بیرجند سبزوار...)؟؟

😂😂😂 منم کلاس اولمو نرفتم کلاس دوم دیر رفتم  لباسم دقیقا ترم اول هر روز یه لباس متفاوت😂😂😂 ...

یعنی الان که فکر میکنم میگم واقعا این چه سمی بود من راه انداختم 😐

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

روز اول که رفتم سلف نمی‌دونستم چیکار باید بکنم 

بخاطر همین پشت سر دوستام رفتم 

نهار فسنجون بود 

اون ظرف فلزی رو نگه داشته بودم که برام غذا بریزه 

که یهو حواسم پرت شد ظرف فلزیه افتاد او دیگ فسنجون 

کلی فسنجون ریخت رو اون خانمه که داشت غذا می‌ریخت 😂😅 

بعد اون تا یه ماه روم نمیشد برم سلف

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
من سال۸۵ با رتبه  قبول شدم۱۸۰۰

آها الانا فرق کرده یکم بنظرم از نظر رتبه البته من ۸ هزار شدم🚶🏻‍♀️💔 رشته تاپیم نیست جامعه ولی خوب چیبگم

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
چند سالتون بود؟دانشجو سال های جدیدین یا قدیم؟

من ۲۰ سالم بود اواخر ترم ۴ رفتم دانشگاه 

دوسالش مجازی بود 

سال جدیدم 😅

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

روز اول که رفتم سلف نمی‌دونستم چیکار باید بکنم  بخاطر همین پشت سر دوستام رفتم  نهار فسنج ...

😂😂😂😂 

وای من نمی‌دونستم تریا به چی میگن تریا هم کنار سلف بود بعد میخواستم به دوستم بگم بریم تریا یه چیزی بخوریم میگفتم بریم سلف سرویسسسس 😶🤦🏻‍♀️🤣 

چند باررر تکرار شد

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
خب تعریف کن

چی بگم آخه 

اشتباهی رفتم سلف پسرا😅 بعد این قدر حساسم دیگه از اون روز حتی سلف دخترا هم دیگه نرفتم

یا مثلاً کوله پشتیم اسم یه گروه خاصی روش زده بوده من فکر میکردم مارکشه یه ترم کامل با اون کوله پشتی رفتم😅

نمی‌دونم خودم زیاد حساسم یا واقعا اینا سوتی حساب میشده

ببخشید هرچند روز یبار باید لباس جدید پوشید؟ رنگ کرم بپوشیم ضایعه؟

مثلا هر سه روز یکبار ولی تکرار کن لباس ها رو 

من هروز یه لباس متفاوت میپوشیدم و تا آخر هم فقط یک بار یه لباس رو میپوشیدم 😐

رنگ کرم زیاد جالب نیست 

برای دانشگاه سبز یشمی و مشکی و آبی تیره خوبه 

اگر از رنگ روشن هم خوشت میاد کالباسی تیره خوبه 

ببخشید هرچند روز یبار باید لباس جدید پوشید؟ رنگ کرم بپوشیم ضایعه؟

اصن برا کسی مهم نیست هر ماه یه لباس جدید بپوش یا کلا یه چیز اصن فرقی نداره