2777
2789
عنوان

طول سرویکس پایین تروخدا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 28 پست
اشکالی نداره عزیزم نگران نباش دکتر اگه لازم باشه آمپول پرولوتون تجویز میکنه و قرص ایزوپرین به استراح ...

خدا پسر گلتو حفظ کنه برام دعا کن پسر منم صحیح سالم بیاد بغلم

دکتر نمیشناسم تهران که زود نوبت بده

خب چندتا شماره پیدا کن به همشون زنگ بزن یکی بالاخره نوبت میده 

من ۱۵هفته باسرویکس۲۸سرکلاژکردم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۸ به پایین خطرناکه. استراحت کن که کمتر نشه. ایشالا که چیزی نمیشه. بارداری همش استرسه

دقیقا از اول همش استرس های گوناگونه تا الان بخاطر جفت سر راهی میترسیدم اون داره بهتر میشه طول سرویکسم کم شد 😁 منم که افتضاح استرسی. استراحت که هستم همیشه حتی غذا هم درست نمیکنم این نینی یه چند ماه راه بیاد با مامانش فقط

خب چندتا شماره پیدا کن به همشون زنگ بزن یکی بالاخره نوبت میده  من ۱۵هفته باسرویکس۲۸سرکلاژکردم

اخه نمیدونم دکترای خوبی هستن یا نه

حالا بگردم ببینم کدوم وقت داره

ماما هم خوبه ازش بپرسم؟

خب میاد پایین دیگ هرچی میگذره برای زایمان آماده میشی ولی استراحتتو داشته باش

ینی از الان باید بیاد پایین؟ طبیعیه؟  حتما عزیزم استراحت که دارم خیلی رعایت میکنم

اخه نمیدونم دکترای خوبی هستن یا نه حالا بگردم ببینم کدوم وقت داره ماما هم خوبه ازش بپرسم؟

ماما نمیدونم والا 

اگه اینستا داری تو پیج چندتا متخصص بپرس 

حالا از هر شهری هم باشه فرق نمیکنه 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
من الان به آخراش رسیدم استرس زایمان گرفتم. هرشب خواب زایمان میبینم

خداروشکر به زایمان رسیدی

من تصمیم گرفتم اگه جفت بره بالا و سزارین اجباری نشم زایمان طبیعی کنم

یه درده و نینیت میاد بغلت بعدش به نظرم دردشم قشنگه بهش فکر نکنم زایمان دیگه اخرشه 😍

خداروشکر به زایمان رسیدی من تصمیم گرفتم اگه جفت بره بالا و سزارین اجباری نشم زایمان طبیعی کنم یه د ...

منم کلی استرس کشیدم. اولش هماتوم داشتم و لکه بینی. بعد کمر درد و پا درد. بعد عفونت گرفتم. نفخ شدید و دل درد. بار آخری که رفتم سونو گفت آب دور جنین زیاد شده. دوباره آزمایش قند. حالا باز پس فردا باید برم سونو ببینم بیشتر نشده

منم کلی استرس کشیدم. اولش هماتوم داشتم و لکه بینی. بعد کمر درد و پا درد. بعد عفونت گرفتم. نفخ شدید و ...

منم اول که باردار نمیشدم بعد که باردار شدم از اول جفتم پایین بود بعدش حالت تهوع و یبوست شدید گرفتم بعدش دیابت بارداری گرفتم و تا الان هرشب انسولین میزنم ۹ هفته لکه بینی گرفتمو دراز کشیدم اکثرا و اینم بگم از اول بارداری همش زیر شکمم درد میگیره دو هفته پیش کمر درد شدید گرفتم و دکتر امپول داد بهم شکم بند نوشت برام الانم که طول سرویکسم

ینی یکی که بارداریش سخت باشه از همه سمت سخت میشه حالا یکی اصلا نمیفهمه چجوری گذشت بارداریش