2777
2789
عنوان

طول سرویکس پایین تروخدا جواب بدین

692 بازدید | 28 پست

هفته ۲۴ بارداری هستم تا سونو انومالی همش طول سرویکسم ۳۳ بود ولی جفتم سر راهی بود

امروز سونو دادم جفتم یکم رفته بالا سر راهی نیست ولی طول سرویکسم شده ۳۰ از روی شکم

دکتر فقط گفت استراحت کن من خودم از ۹ هفتگی لکه بینی داشتم همیشه دراز کشیدم استراحتم ولی نمیدونم چرا بازم پایین اومده

چکار کنم به نظرتون استرس گرفتم 😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت نمیخواد نمیدونم چرا واقعا

زیر سی میگن خوب نیست 

شما لب مرزی 

دیگه دکترت بهتر میفهمه ولی محض احتیاط برو یکی دوتا دکتر نظر اونارم بپرس

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

اشکالی نداره عزیزم نگران نباش دکتر اگه لازم باشه آمپول پرولوتون تجویز میکنه و قرص ایزوپرین به استراحتت ادامه بده نزدیکی نکن بار سنگین بلند نکن برا ی من هفته ۲۴ طول سرویکسم ۲۶ بود از روی شکم ولی استراحت مطلق آمپول قرص هفته چهل پسر عزیزم به دنیا اومد انشالله نی نی  شما هم به سلامتی میاد بغلت

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️
شیاف پروژسترون هر شب میذاشتم گفت شیاف نمیخواد دیگه امپول پرولوتون داد هر هفته بزنم و هر هشت ساعت دوف ...

ایشالله ب سلامتی فارغ میشی 

مواظب خودت باش و خوب استراحت کن

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
اشکالی نداره عزیزم نگران نباش دکتر اگه لازم باشه آمپول پرولوتون تجویز میکنه و قرص ایزوپرین به استراح ...

وای مرسی از دلداری و امیدواری خیلی این حرفا دلمو اروم میکنه

امپول پرولوتون نوشته تا ۳ هفته دیگه که برم پیشش هفته ای یدونه بزنم و دوفاستون هر ۸ ساعت بخورم