2777
2789
عنوان

شوهرم مشکوکه به واریکوسل😭😭😭

2225 بازدید | 74 پست

آزمایش اسپرم شوهرم و بردم به دکترم نشون دادم گفت اصلا خوب نیست و مشکوکه به واریکوسل و طبیعی باردار نمیشم.الان به شوهرم گفتم خیلی ناراحت شد گفت حرف عمل هم نزن.شام نخورد و رفت خوابید.الان ۴ماهه اقدامم اما هیچی😭

تعداد اسپرم ها ۲۴میلیون و تحرک ۲۰درصد و مورفولوژی ۲۵درصد.کیا شرایط منو داشتن؟ چیکار کردین؟ بنظرتون واریکوسل داره؟

درمان داره

باهاش صحبت کن بگو اینا اصلامعنیشون این نیست که تو ایراد داری یا مشکلی هست یا من واسه یک لحظه ازت دور میشم

بهش بگو بیا دوتایی باهم درستش میکنیم

شاید ای وی اف براتون جواب بده

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم اصلا ناراحتی نداره خیلی عمل راحتیه به همسرتون بگید نگران نباشه اصلا، دکتر خوب زیاد هست اگر تهران هستید دکتر فرشاد نامداری عالیه واقعا کارش مطبش ونک هست 

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 
آزمایش اسپرم همسرتون چجوری بود اعدادش؟ گریدش مشخص بود؟ 

عزیزم برا سه سال پیشه یادم نیست شرمنده فقط دکتر گفت باید عمل شه ماهم اعتماد کردیم اگه تهرانی یه دکتر خوب بهت معرفی کنم

درمان داره باهاش صحبت کن بگو اینا اصلامعنیشون این نیست که تو ایراد داری یا مشکلی هست یا من واسه یک ...

اینقدر خودم ناراحت بودم که اگه دو کلمه حرف میزدم اشکم در میومد.واسه همین کلا حرف نزدم .بعد از ۲سال راضیش کردم بچه دار شیم بعد ۴ماه راضی شد آزمایش بده دیگه واسه عمل نمیدونم چقدر باید حرف بزنم باهاش خسته شدم.دکتر گفت یا آی وی اف یا آی یو آی باید بکنم

عزیزم برا سه سال پیشه یادم نیست شرمنده فقط دکتر گفت باید عمل شه ماهم اعتماد کردیم اگه تهرانی یه دکتر ...

نه تهران نیستم.یعنی میخوام بدونم مثل شوهر من هر ۳فاکتورش پایین بود؟

شوهر منم واریکوسل داشت یبار بچه ام سقط شد نمیدونستیم بعدش رفت ازمایش تحرک اسپرم ۲۰ درصد بود فقط همینش یادمه یه دوره سه ماه قرص اسپریژن دکتر براش نوشت گفت اگه باردار نشدی باید بره عمل کنه گرید ۲ بود ولی سر سه ماه دوباره باردار شدم 

نباید مستقیم میگفتی مشکل از توعه اقایون غرور دارن ... ایشالا درست میشه بهش امید بده بگو هستن کسیایی ...

اینقدر ناراحت بودم که اصلا زمینه چینی نکردم.فقط دعا میکنم نیاز به عمل نباشه و با دارو اکی شه

عزیزم اصلا نگران نباش همسر منم داشت گریدش هم بالا بود رفت عمل کرد شیش ماه بعد با اولین اقدامم باردار شدم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️