2777
2789
عنوان

چطور با شوهرم برخورد کنم‌تازه فهمیدم‌ام اس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 64 پست
بمیرم براش از بچگی تو استرس بزرگ شده همه ی غم‌هاش رو به تنهایی به دوش میکشه

تو بهش عشق بده. تاپیکی که گفتی مادرشوهرت زدتتو بخون. بذار کنار تو آرامش داشته باشه. شاید خدا تو رو سر راهش گذاشته درمون درداش باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی  دیگه شما سعی کنین استرس نداشته باشه

اصلا با من در مورد مشکلاتش صحبت نمیکنه به خاطر همین دارم حرص میخورم همش میگه تو دخالت نکن خودم درستش میکنم انگار من بچشم‌اون بابامه

بی صبرانه منتظرتم آروانم
عزیزم اصلا نگران نباش دارو یا آمپولش رو به موقع و سروقت بزنه هیچی نمیشه  نزار نگرانی و ترستو ب ...

اره غم تو چشمای عشقمه اما می خنده بخدا حالم داغونه

بی صبرانه منتظرتم آروانم
انقدر گریه کردم جلوش که نگو دست خودم‌نبود ولی خودش خیلی میگه و می خنده اصلا جدی نمیگیره من دارم دیوو ...

عزیزم داییم دیوانه وار عاشق زنش شد وباهاش ازدواج کرد

بعد از 13 سال زندگی فهمید ک سرطان داره

اون موهای قشنگش میریخت و اون صورت جذابش روز ب روز لاغر تر میشد

زنش عین یه کوه پشتش وایساد و بهش حس امنیت میداد 

درمان کرد الان بهتره چون زنش قوت قبلش بود

من تا عمرم داری نوکری شو میکنم 

عزیزم در کنارش خانمی کن. اون الان بیماریش اونقدر براش مهم نیست که حال تو براش مهمه. به خودت بیا.آخر دنیا که نیست.یادش بخیر چندسال پیش یه بازیگر اومد کریه کرد ام اس گرفتم دیگه تمومه بعد چند سال میگفت چقدر اطلاعاتم کم بود فکر میکردم همه چی تمومه ولی خداروشکر با دارو حل شد و الان مشکلی ندارم. 

فقط استرس براشون سمه سعی کن خودتو جمع و جور کنی و بهش حس اطمینان بدی نه حس دلشوره و کم آوردن

عزیزم در کنارش خانمی کن. اون الان بیماریش اونقدر براش مهم نیست که حال تو براش مهمه. به خودت بیا.آخر ...

آخ الان باهام قهر کرد من احمقم کلی گریه میکنم اونم الان داد زد سرم و رفت تو اتاق

بی صبرانه منتظرتم آروانم