2777
2789
عنوان

چطور با شوهرم برخورد کنم‌تازه فهمیدم‌ام اس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 64 پست
آخ الان باهام قهر کرد من احمقم کلی گریه میکنم اونم الان داد زد سرم و رفت تو اتاق

خیالتو راحت کنم هیچ کدوم نمیدونیم کی نفس آخرمونه. از لحظه هات لذت ببر. پاشو خودتو جمع جور کن غصه رو بذار کنار قراره سالیان سال کنارهم خوش باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره غم تو چشمای عشقمه اما می خنده بخدا حالم داغونه

حآل تو خوب باشه اونم راحت تر کنار میاد تو داغون باشی اونم خودشو میبازه

منم شوهرم پارسال عملقلب شد منتهی قبلش که دکترا میگفتن باید عمل بشه کلا روحیش باخته بود چشمش فقط به من بود با نگرانی من بدتر میشد من خوب بودم اونم استرسش کم میشد 

قوی باش 

من اطرافیان دیدم ام اس اگه به موقع داروهاش مصرف کنه و توصیه های دکترش رو گوش کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد 

روز بروز هم علم داره پیشرفت میکنه و داروهای جدیدتری میاد 

بیماریش هم تحت نظر باشه کاملا تحت کنترل درمیاد اصلا نگران نباش  

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خیالتو راحت کنم هیچ کدوم نمیدونیم کی نفس آخرمونه. از لحظه هات لذت ببر. پاشو خودتو جمع جور کن غصه رو ...

من خیلی بی تجربه م که شوهرم اینطور ازم ناامید شد و پاشد رفت

بی صبرانه منتظرتم آروانم
حآل تو خوب باشه اونم راحت تر کنار میاد تو داغون باشی اونم خودشو میبازه منم شوهرم پارسال عملقلب شد م ...

خدا از دهنت بشنوه الان برم چی بگم بهش ؟؟؟

واقعا موندم من هنوز خودم حالم بده اما باید خودم رو عالی جلوه بدم

بی صبرانه منتظرتم آروانم
خدا از دهنت بشنوه الان برم چی بگم بهش ؟؟؟ واقعا موندم من هنوز خودم حالم بده اما باید خودم رو عالی ج ...

چیز خاصی نگو 

یا بگو تو نت سرچ کردم الان خیلی علم پیشرفت  کرده و بیماری تحت کنترلی هست 

فقط استرس رو از خودت دور کن 

بعدم کلی باهاش بگو و بخند کن و شوخی کن باهاش 

من حالتو میفهمم حال تو الان از اون بدتر نباشه بهترم نیست 

ولی نزار حستو بفهمه با دکترش هم حرف بزنی خیلی آروم میشین جفتتون

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
چیز خاصی نگو  یا بگو تو نت سرچ کردم الان خیلی علم پیشرفت  کرده و بیماری تحت کنترلی هست&nb ...

خودم نمی تونم بخدا نمی تونم بی حس شدم فقط دلم میخواد بشینم یه گوشه‌گریه کنم من انقدر قوی نیستم 

بی صبرانه منتظرتم آروانم
خودم نمی تونم بخدا نمی تونم بی حس شدم فقط دلم میخواد بشینم یه گوشه‌گریه کنم من انقدر قوی نیستم 

منم مثل تو فکر میکردم و خودمو باخته بودم برای من که بدتر بود عزیزم 

حتی شوهرم دیگه نمیتونه کار کنه رانندگی کنه اوضاع مالیمون کلی بهم ریخت 

منم انقدر گریه کردم انقدر دنبال کار رفتم و پیدا نکردم 

تا آخرش خودمو پیدا کردم توکل به خدا کن اصلا ناامید نشو حال تو خوب باشه حال شوهرتم خوب میشه 

الان تازه فهمیدی طبیعیه حالت چند روز بگذره آرومتر میشی 

ولی خودتو نباز زندکی همینه کلی سختی و بالا و پایین داره

من یه وقتی بود گفتم مگه از این بدتر هم داریم دیگه اینهمه بدبختی دارم بسمه دیگه بخدا تو اون همه بدبختی یه بدبختی بزرگ دیگه از اون بدتر هم سرمون اومد 

باز خداروشکر کن سایش بالا سرته بیماری وحشتناکی هم نیست عزیزم تحت کنترل هست 

با دکترش برو حرف بزن باور کن آروم میشین 

انشاله از این به بعد کلی اتفاقای شیرین و قشنگ براتون بیفته 

و دیگه غم و غصه و مریضی توش نباشه 

منم مثل تو فکر میکردم و خودمو باخته بودم برای من که بدتر بود عزیزم  حتی شوهرم دیگه نمیتونه کار ...

رفت پیشش میگه خانومم چه عجبا اشکات بند اومد 

منم گفتم اشکام ربطی به تو نداشت خودم دلم گرفته بود

گفت بله درست می فرمایید

میگه امروز که از باشگاه افتادم ب جاش فردا سانس بگیریم به لچه ها بگم بیان

سر و کله زدن با بچه ها براش بد نیست ؟

بی صبرانه منتظرتم آروانم
رفت پیشش میگه خانومم چه عجبا اشکات بند اومد  منم گفتم اشکام ربطی به تو نداشت خودم دلم گرفته بو ...

نه چرا بد باشه هرچی فکرش مشغول باشه که بهتره

فقط استرس ازش دور کن

نه چرا بد باشه هرچی فکرش مشغول باشه که بهتره فقط استرس ازش دور کن

اره الان میخوام برم ماساژ بدم کمر و دست و پاشو 

اما مشکلاتش رو نمیگه قبلا هم گفتم طوری رفتار میکنه انگار من دخترشم اونم بابامه با اینکه ۷ سال تفاوت سنی داریم 

بی صبرانه منتظرتم آروانم
جدی ؟ چیزیش نمیشه  چکار هایی بکنم که یوقت حالش بد نشه

نگا بیماری ام اس یه بیماری خود ایمنیه یعنی یه سری آنزیمها تو بدنش کمه برای همین بدن واکنش میده و افت عملکرد داره مثلا بی حسی دست و پاها سرگیجه و...

داروهایی میدن که اون کمبود انزیم هارو جبران کنه اگ اون داروهارو سروقت بخوره و تنش خاصی هم نداشته باشه که عملکرد بدنش رو مختل کنه میشه مثل یه ادم عادی

همین

اره الان میخوام برم ماساژ بدم کمر و دست و پاشو  اما مشکلاتش رو نمیگه قبلا هم گفتم طوری رفتار م ...

ما ۶ سالیم طفلی شوهرم خیلی شکسته شده 

انقدر که تو بیمارستان فکر میکردن من دخترشم  آخه من جثه ام ریزه  شوهرم هیکلی و ورزشکاری طفلی موهاش سفید شده و ريشش درمیاد سنشون بیشتر نشون میده

نگا بیماری ام اس یه بیماری خود ایمنیه یعنی یه سری آنزیمها تو بدنش کمه برای همین بدن واکنش میده و افت ...

بابا اعصاب خوردی و استرس زیاد داده از اینش میترسم

بی صبرانه منتظرتم آروانم