2777
2789
عنوان

دندونام

94 بازدید | 12 پست

دندونای جانبی فک بالام جلو تر از بقیه هستش بقیه دندونام سالم و ردیفن جز ارتودنسی نمیشه کار دیگه ای بکنم؟هم اینک هزینه ارتودنسی رو ندارم هم اینک همین دو تا دندونم یه ترک کوچیک دارن و جنس دندونام انقد خوب نیس و بعد ارتو هم فک کنم پوسیده بشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه زیاد نامرتب نیست بیخیال شو پس من مشکلم این بود بخاطر کوچیکی فکم دندونای نیش از بالای لثه در اومد ...

دو تا دندونای منم بیرون زده.جالب نیس.کلا اعتماد به نفسمو گرفته

دو تا دندونای منم بیرون زده.جالب نیس.کلا اعتماد به نفسمو گرفته

پس باید پول پس انداز کنی یا یه تیکه طلایی چیزی بفروشی بقیه اش هم قسطیه یجوری جور کنی دیگه منکه فکرشو نمیکردم ولی خدا روشکر خدا همه چیو واسم اوکی کرد پول هم نداشتیم

دوتاش نامرتبه ولی خب معلوم میشه.هیشکی تاحالا خندیدن منو ندیده .هیچوقت نتونستم یه لبخند واقعی بزنم

عزیزمممم درکت میکنم 

منم یه دو تا از دندونام جلوترن

خیلی رو اعتماد بنفسم تاثیر داشته

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
پس باید پول پس انداز کنی یا یه تیکه طلایی چیزی بفروشی بقیه اش هم قسطیه یجوری جور کنی دیگه منکه فکرشو ...

شما کی ارتودنسی کردید؟هزینش چقد شد؟بجز هزینه ارتودنسی کلی هزینه دیگ هم باید بکنی برای عکس و مسواک اینا

شما کی ارتودنسی کردید؟هزینش چقد شد؟بجز هزینه ارتودنسی کلی هزینه دیگ هم باید بکنی برای عکس و مسواک ای ...

من تقریبا دو سال پیش ارتودنسی کردم با هزینه های دیگه ۲۰ تومن شد البته شهرستان هزینه اش بستگی داره به اینکه دندونات چقد پوسیدگی داشته باشه چون قبلش باید ترمیم بشه