2777
2789

سلام دوستان 

یه ختم صلوات دارم ۵۰۰۰تا صلوات  از طرف امام زمانمون هدیه به امام حسن عسگری 😘

اول فرج اقامون امام زمان عج 😍

دوم شفای مریصا 😍

سوممم حاجت روایی تک تکتون 😍

چهارمم حاجت روایی این بنده حقیر 😭

من به دعاهای تک تکتون معتقدم چون خیلی جاها گیر کردم و ختم صلوات گداشتم و اول لطف  خدا و بعدم دعاهای شما حاجت گرفتم 🙂🙂

دوستان حالم خیلی بده تورو خدا واسم از ته دل دعا کنید توی دو راهیی گیر کردم که نمیدونم چیکار کنم دعا کنید مشکلم حلشه فرجی بشه 😭😭😭😭😭😭😭

تورو خدا بی تفاوت رد نشید شاید دعاهای شما گره از کار منم باز کرد 😭😭😭😭😭

خواهش میکنم دعام کنید😔😔😔😔😔

بی زحمت دوستانتونم تگ کنید😊😊

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂

🌹سلام عزیزان هر حاجتی دارید ( فرقی نمیکنه چی باشه بزرگ یا کوچیک ، ساده یا محال) بیاید براش نیت کنید و توی این نذر شرکت کنید....

🌹نذر ۱۲۴,۰۰۰ صلوات تقدیم به خاتم النبیا حضرت محمد (ص) ، عزیزترین بنده خدا

🌹به نیت حاجت روایی همه شرکت کنندگان

🌹تا ۱۱ مهر تولد حضرت محمد (ص) وقت دارید

🌹همه از معجزات این نذر خبر دارین

انجامش به تنهایی سخته ولی با هم اسونه..پس بسم الله بگید و شروع کنید

نذر قبلیمون تو ۴ روز تموم شد

برای هر حاجت یک تعداد رو در نظر بگیرید و داخل تاپیک اعلام کنید...

🌹🌹لطفن برای منم نفری یک صلوات بفرستید

انشالله به حق بزرگی محمد (ص) همه حاجت را بشید🌹🌹

لینک تاپیک اصلی رو پایین گذاشتم

اونجا تعداد رو بگید این تاپیکو میبندم

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12074417&slug=دوستانی-که-حاجت-محال-دارن-میان-با-هم-نذر-۱۲۴-۰۰۰-صلوات-برداریم&postId=311140629

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

اسی ۱۰ تا من

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

114تا هم سهم من برای منم دعا کنید امضام❤️

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

۱۰۰مرتبه سهم من

اللهم عجل الولیک الفرج

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
@فکرزیبا   بفرمایید ختم صلوات  @ملوسکتونم1     @دردونمه     ...

۵۰ تا من اجیم 

الهی بحق رسول الله ص امام زمان عج امین بگه دعاهاتو

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚