2777
2789
عنوان

آش دندونی

82 بازدید | 15 پست

دوستان دندون پسرم نیش زده الان باید اش بپزم یا وقتی کامل در امد؟ بعضی ها میگن باید الان پخت  که دندونش راحت در بیاد😁😁

و یه چیزی خودم باید بپزم؟یا مامانم

فکر کنم خودم ولی خب من دست تنها نمیتونم اگه بگمم مامانم بیاد باهم بپزیم مادر شوهرم ناراحت میشه از طرفیم نمیخوام دوتا خانواده رو باهم بگم خونه ام

قبلا یه سری بحثا بوده البته الان حل شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اش نپزی نمیشه؟

اول اینکه دوست دارم بپزم برا پسرم که بعدا نگم عه نپختم

یکیم اینکه همین خانواده همسرم بعدا میگن نپختی و فلان

والا من زایمان کردم مادرم برام کاچی پخت مادر شوهرم میگفت از کاچی چرا به ما ندادی

وسایل بگیرببرخونه مامانت درست کن برای طرفای خودت فقط دوستداری همونجا مهمونشون کن یااینکه ظرف کن ببر درخونشون

یه روزم وسیله ببرخونه مادرشوهرت دقیقاهمینکارتکرارکن  اینجوری دلخوریم پیش نمیادخانواده‌هاهم باهم روبه رونمیشن

وسایل بگیرببرخونه مامانت درست کن برای طرفای خودت فقط دوستداری همونجا مهمونشون کن یااینکه ظرف کن ببر ...

اره خودمم این فکرو کردم خونه مامانم که خودش وسیله میخره

ولی سمت مادر شوهرم میگم شوهرم وسیله بخره ببریم درست کنیم

اره خودمم این فکرو کردم خونه مامانم که خودش وسیله میخره ولی سمت مادر شوهرم میگم شوهرم وسیله بخره بب ...

اینجوری بهتره البته باتوجه به اخلاق مادرشوهرت اول خونه اونابرگزارکن نحوه برگزاریشم بزار خودش انتخاب کنه بگویابپزیم ببریم بیرون یادعوت کنیم همینجا بخورن هرجورشما راحتین

بعدشم طرف مامانت عشق وصفاکن هرجوردوستداری برگزار کن 

اره امدم تاپیک گذاشتم سایت همه همینو گفتن  نمیدونی چه شری درست کرد سر این کاچی

حالا اینکه هیچی همکاربابای من شر درست کرده بود چرابعد زایمان زنم مادرزنم به من کاچی نداده😁😁😁😁دعواش چون خونه سازمانی بودن همکاراش متوجه شدن انقدررررر دست انداختنش تابالاخره آدم شد دست ازخاله زنک بازی برداشت😂😂😂