نمیدونم کدومش بهتره و درامدش خوبه. اصن نمیدونم رشته اموزش زبان واسه چ شغلی خوبه
اگ تو اطرافیانتون کسی رفته این رشته ها بگید
دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.
آموزش زبان نمیدونی واسه چیه؟ خب آموزش زبانه دیگه😂 کلاس خصوصی میزاریو آموزشگاه ها تدریس میکنی
فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مترجمی بنظرم بهتر باشه در آینده بدرد مملکتمون میخوره . ترجمه کتاب . ترجمه فیلم های خارجی و ...
میگن بیشتر بیگاریه
دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.
آموزش زبان نمیدونی واسه چیه؟ خب آموزش زبانه دیگه😂 کلاس خصوصی میزاریو آموزشگاه ها تدریس میکنی
الان من برم رشته زبان باید قبلش زبانم فول باشه؟ استادا همچین توقعی دارن؟ عمم میگه استادا کلا انگلیسی حرف میزنن تو کلاس منم زبانم خیلی قوی نیست
الان من برم رشته زبان باید قبلش زبانم فول باشه؟ استادا همچین توقعی دارن؟ عمم میگه استادا کلا انگلیسی حرف میزنن تو کلاس منم زبانم خیلی قوی نیست
الان من برم رشته زبان باید قبلش زبانم فول باشه؟ استادا همچین توقعی دارن؟ عمم میگه استادا کلا انگلیسی ...
باید قوی باشه
فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱
خب طرف بیاد تو کلاس ی کاره انگلیسی صحبت کنه من از کجا بفهمم چی میگه؟
خب طرف بیاد تو کلاس ی کاره انگلیسی صحبت کنه من از کجا بفهمم چی میگه؟
دیگه کسی که کنکور زبان قبول شده حداقل تا حدودی میتونه بفهمه چی مگین..حتما هم لازم نیست هنه حرفاشونو متوجه بشی در ضمن بنظرم دیگه نمیان تدریسشونو به انگلیسی بکنن که