2821
2789

بنظرتون کدومش بهتر و اینده دار تره؟ اینم بگم رشته تاریخ و جغرافی دانشگاه دولتیه ولی زبان انگلیسی دانشگاه غیر انتفاعیه. دو دلم با خودم میگم اگ برم دولتی تهش ب جایی هم نرسیدم پولمم هدر نرفته ولی برم غیر انتفاعی اینده نداشته باشم کلی هم پول دادم.

میگن رشته زبان شغلش بیشتر بیگاریه درستع؟ کسی تو اطرافیانتون بوده که رشته زبان انگلیسی خونده باشه؟ ممنون میشم شغل و درامدش و بگید.

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

شك نكن كه زيان انگليسي بهتره. حتي اگه تهش تدريس هم باشه بازم مدرس زبان بازار كار بيشتري نسبت به تاريخ و جغرافيا داره. زبان انگليسي خيلي مهمه حتي خيلي از تحصيلكرده‌هاي رشته هاي مختلف آخرش به مشكل زبان برمي‌خورن. حتي اگه يه روزي بخواي به كشور ديگه اي مهاجرت كني، اين زبان انگليسيه كه بيشتر از هر چيز ديگه به دردت ميخوره.

درخواست دوستی چقدر خوبه 🤩
شك نكن كه زيان انگليسي بهتره. حتي اگه تهش تدريس هم باشه بازم مدرس زبان بازار كار بيشتري نسبت به تاري ...

عمم میگ اگ بری رشته زبان استادا کلا انگلیسی حرف میزنن درسته؟ یعنی هر دانشجویی ک میره این رشته باید زبانش فول باشه؟ من زبانم خیلی قوی نیس

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عمم میگ اگ بری رشته زبان استادا کلا انگلیسی حرف میزنن درسته؟ یعنی هر دانشجویی ک میره این رشته باید ز ...

نگران اين چيزا نباش. 90 دصد دانشجوهاي ترم اول مثل شما هستند. به تدريج شما به زبان مسلط ميشي. مهم اينه كه به رشته اي كه ميري علاقه داشته باشي. به زبان انگليسي علاقمند ميشي. شك نكن و حتما در اين راه موفق خواهي شد و در آينده به اين انتخابت افتخار ميكني....

نگران اين چيزا نباش. 90 دصد دانشجوهاي ترم اول مثل شما هستند. به تدريج شما به زبان مسلط ميشي. مهم اين ...

ممنون از راهنماییتون.

بنظرتون رشته مترجمی زبان بهتره یا اموزش زبان؟

ممنون از راهنماییتون. بنظرتون رشته مترجمی زبان بهتره یا اموزش زبان؟

خواهش مي‌كنم. بستگي به علاقه خودتون داره. كسي كه كترجمي ميخونه قطعا ميتونه آموزش هم بده ولي برعكسش كمي دوراز انتظار به نظر مي‌رسه. البته مترجمي احتمالا تلاش و كوشش و علاقه بيشتري ميخواد.
يه چيز مهم رو بايد از الان توي ذهنت نهادينه كني كه نبايد به مقطع ليسانس اكتفا كني و حداقل بايد تا فوق ليسانس بخوني كه در اون مقطع هم حق انتخاب تخصصي تر داري.

خواهش مي‌كنم. بستگي به علاقه خودتون داره. كسي كه كترجمي ميخونه قطعا ميتونه آموزش هم بده ولي برعكسش ك ...

با مترجمی زبان نمیشه تو امون استخدامی اموزش پرورش شرکت کرد؟

فک کنم با مترجمی بشه تو سفارت مشغول کار شد

خواهش مي‌كنم. بستگي به علاقه خودتون داره. كسي كه كترجمي ميخونه قطعا ميتونه آموزش هم بده ولي برعكسش ك ...

تو تاپیک دیگم ی نفر گف چن نفر از رشته زبان گفتن رشته اموزش زبان بهتره چون در کنارش میتونی ترجمه هم انجام بدی و باید زبانت از اول خوب باشه چون استاد ی فیلمی میزاره باید همونجا بنویسی و ترجمه کنی. نمیدونم واقعا چیکار کنم

تو تاپیک دیگم ی نفر گف چن نفر از رشته زبان گفتن رشته اموزش زبان بهتره چون در کنارش میتونی ترجمه هم ا ...

من در این مورد اطلاع ندارم. ولی میدونم دروس مترجمی سنگین تره چون ترجمه متون علمی، تاریخی ، فلسفی و حقوقی رو داره.

2823
2791
2779
2792