2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیرباشه 

بنظرتون پیش یک واجبه بچه بره؟

من خودم تابستونم روزانه باشون کارمیکردم حالا مامدتیه اومدیم یه شهردیگه خلاصه تاجاافتادیم اینا الان یه مهد پیداکردم براپیش یک که این یعنی قیمتش از بقیه جاها مناسبتره ولی بازم زیاده😑جدای ازشهریه وسایل ولباس ایناهم هست مدیرم تاکید کرد اموزش نقاشی کازدستی شعر دارن فقط بعد اصلا یجوری بود خیلی مهد کثیفی بود خوشم نیومد همکارشوهرمدمعرفیش کرده اینم موافقه میگه فقط همینجا من بنظرم کلانفرستم منصرف شدم حالا موندم واقعابدرد میخوره یانه

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیز خاصی جز اینکه تو محیط آموزشی قرار میگیره یاد نمیدن اگر بچه‌ات خوب ارتباط نمیگیره با کسی بد نیست بره من کلا پیش نمی‌فرستم پشیمون شدم ولی تو خونه کلاس ثبت نام کردم مشغوله 

به دنبال وارستگی 
نه والا یه سال از مریضی و دردسر و حرف زشت یادگرفتن به دوری  نزار

پسر من  مهد يك سال رفت 

يك سال پيش يك 

همين مركز بدترين فحشش خط خطي هست😐🤣🤣🤣

ولي خب بيماري هست 

جاي خوب بفرستن فرق داره همه يكجور نيستن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
نه والا یه سال از مریضی و دردسر و حرف زشت یادگرفتن به دوری  نزار

واقعا یعنی بدردنمیخوره؟ اخه ببین لیست وسایلش چیز خاصی نبودا مدادرنگی خمیربازی دفترنقاشی  همین مبگم بااین چی میخوان یادش بدن واقعا

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
واقعا یعنی بدردنمیخوره؟ اخه ببین لیست وسایلش چیز خاصی نبودا مدادرنگی خمیربازی دفترنقاشی  همین م ...

قران و شعر و اعداد و رنگ ها یادمیگیرن البته بازم بستگی دارن مربی چقدر وحدان کاری داشته باشه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤