2777
2789
عنوان

امروز به خودم حال دادم

294 بازدید | 8 پست

بعد از مدت ها) شاید سالها ... واقعا یادم نیست  که برنج کته میپختم یا از بیرون میخریدم ، امروز یه قابلمه کوچولو برنج آبکش با ته دیگ برای خودم درست کردم جاتون خالی    کلی حالم عوض شد. میشه با چیزای کوچیک روز آدم عوض بشه 

یه خانم مستقل و قوی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حالتو خریدااارم😍😍 منم ی بار این حسو تجربه کردم  برا خودم از صبح ساعت 7 قیمه بار گذاشت ...

آره خیلی خوبه وسط گرفتاری های زندگی و کار و بچه و شوهر ، یه وقتایی خودمونو ببینیم. خیلی تاثیر داره تو روحیه. بیشتر باید به فکر خودمون باشیم. 

یه خانم مستقل و قوی 
آره خیلی خوبه وسط گرفتاری های زندگی و کار و بچه و شوهر ، یه وقتایی خودمونو ببینیم. خیلی تاثیر داره ت ...

اره واقعا من اخرشبا ب خودم میرسم ی استکان چایی لم میدم با ارامش میخورم 

اره من خیلی بی اهمیتم بخودم واقغا بدم میاد اینمدلیم

اره واقعا من اخرشبا ب خودم میرسم ی استکان چایی لم میدم با ارامش میخورم  اره من خیلی بی اهمیتم ...

چه پیشنهادی   اینم امتحان میکنم. تصمیم گرفتم از تایم کم شروع کنم. هرروز یه حرکت یا یه وقت نیم ساعته برای خوده خودم بذارم غیر از روتین های زندگی. 

یه خانم مستقل و قوی 
چه پیشنهادی   اینم امتحان میکنم. تصمیم گرفتم از تایم کم شروع کنم. هرروز یه حرکت یا یه وقت نیم ...

عزیزم ☺️

ان شاءالله موفق باشی 

منم امتحان میکنم از ی تایم کوچیک شروع میکنم😍