2777
2789

سلام بچه ها دیروز عصر دیدم پسرم چیزی گذاشت دهنش سریع رفتم دیدم یه تکه شیشه هست و روی زمین پر از شیشه و خورده شیشه بود ریز میز...پسرم دست برده روی میز که ارتفاعش هم زیاده یه لیوان تزیینی پته افتاده زمین شکسته، شیشه های ریخته دوباره گذاشته سرجاش...نمی‌دونم کی این اتفاق افتاده...منم کلا مشغول کارهای خونه و آشپزی بودم الان نمی‌دونم چیزی خورده یا نه...نه دهنش زخم داشت...نه حالت تهوع و بی‌قراری...عذرمیخوام دیشب هم مدفوع کرد خون ندیدم...دیشب یک ثانیه نخوابیدم توروخدا کمکم کنید چیکار کنم😭😭😭😭چون عوارضی نداشت دکتر نبردم شوهرمم سرکاره نیست نمیدونم ببرم دکتر یا نخورده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها سرزنش نکنید بخدا من خیلی مراقب پسرمم دیروز کارام زیاد بود اصلا اون قسمت خونه زیر میز نگاه نکردم نمی‌دونم کی لیوان انداخته و گذاشته سرجاش من اصلا متوجه نشدم...خیلی استرس دارم....دارم میمیرم..