2777
2789
عنوان

ایده برای شات های شیشه ای آبلیمو

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 17 پست
حالااگه احتیاج داری نندازمن نظرکلی خودموگفتم ببخشیدکه صریح گفتم

نه گلم نظرت در هر صورت قابل احترامه نمیدونم گفتم شاید بشه یه استفاده ای ازشون کرد دوستان گفتن شات قهوه بکن دیدم اره من اصلا تو خونم شات قهوه نداشتم و تو فنجان بزرگ سرو میکردم

یعنی وسایل دکوری ایناهم نمیخرین؟

میخرم ولی مثلابعضیا قبض برق ۴سال پیششونودارن که شایداحتیاج بشه یاکتاباشونوازابتدایی تادانشگاه نگه داشتن یایه دکوری که مال ۱۵سال پیشه یانمیدونم یسری وسایل که بدردنمیخوره استفادم نداره نگه داشته شایدبه کارش بیادتوخونه این آدمامیرم احساس خفگی میکنم شبیه سمساری اسی فکرنکن بچه مایه دارم نه وضع مالیم خیلی معمولیه حتی یبارخونه یکی رفتم یه مجسمه گچی بودکه چن سال پیش مدبودونگه داشته حتی لب پرم شده بودگفتم چرانمیندازیش دورگفت دلم نمیادحالاطرف کارمندبانکم بود یه مجسمه همون شکلی گچی حالاطاووس بوددیدم هم قدخودم تومطب دکترم حالااین دکترتوشهرماکارش حرف نداره راحت روزی ۷۰میلیونوداره نمیدونم نگه داشتن این وسایلاچه مزیتی براشون داره اگه پول ندارن جدیدشوبخرن ایرادنداره ولی خیلی ازمایه دارااین کارومیکنن که فک میکنم بخاطروضعیت مالی نیست یسریاعادت کردن به جم کردن وسایل بدون کاربردمثلاتوکابینت بعضیابالای۵۰تاسطل ماست هست یاشیشه آبلیموایناکارایی نداره نهایت یکی یادوتادونه یاتهش میری ازپلاسکویه سطل میخری دیگه

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخرم ولی مثلابعضیا قبض برق ۴سال پیششونودارن که شایداحتیاج بشه یاکتاباشونوازابتدایی تادانشگاه نگه دا ...

با این حساب شاید من یجورایی مینیمالیست محسوب میشم ، من معمولا اینطوریم که وقتی بخوام وسیله ای برا خونم بخرم به جاش یه چیزیو میفروشم تو دیوار یا اگه عوض کنن میدم همونجایی که چیز جدید خریدم و معاوضه میکنم یه جورایی فکر میکنم مثلا یه دست فنجونی که مثلا کادو آوردن برام و ست ظرفام نیست اضافه هست و اینجوری وسایل تلنبار میشه و اعصابمو خورد میکنه ، و تا اون فنجونارو نفروشم یا با ست خودم عوض نکنم  نمیتونم بشینم ، پدرم میگه شگون نداره وسایل خونه رو بفروشی ولی خب وقتی اون وسیله نو هست و شاید برای یکی دیگه قابل استفاده، نمیشه که دورش بندازم حداقل با قیمت مناسب تر بدم یکی دیگه استفاده کنه من به هیچ عنوان تو خونم بطری پلاستیکی انبار نمیکنم یا شیشه مربا و سس ، و اگه اضافه باشه میدم کسایی که رب خونگی میپزن یا عرقیجات گیاهی میگیرن و میفروشن ، اما خب چون از بچگی هنرمند و نقاش بودم گاهی به ذهنم میزنه مثلا با وسایل دورریختنی یه چیزایی  درست کنم، که بشه ازشون استفاده کرد یکم باهاشون ور میرم شبیه چیزی شد شد نشد میندازم دور ولی خب من از کس دیگه هم شنیدم که مینیمالیست تو سبک دکوراسیون خونه هم باید عملی بشه که من برعکسم سبک چیدمان خونم کلاسیکه همه چیزش و مدرن و مینیمال نیستش