2777
2789
عنوان

بیاین از مادر شوهرا خوب بگین!

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 34 پست

مادر شوهر خوب فقط مادر شوهر خودم ان شاالله ۲۰۰ سال زندع باشه 

خواهر شوهرم بهم فحش میده زود میدوه چغولیمم به شوهرم میکنه 

میرم حیاط تو دسشویی میمونه که خدای نکرده منو تو حیاط نبینه

دارم میرم بیرون به سرعت جت میره داخل 

ولی تا چیزی بشه داد وبیدادشو نشون میده جلو همسایه ها ابرو ریزی کنه 

همسرم ودخترای گلم شما بهترین هدیه های خدا هستین خیلی دوستتون دارم .خدایا یه معجزه کن منم صاحبخونه شم یه خونه مستقل مال خود ِ خودم . 
آره شانس آوردی همون مادرشوهر که در تمام کارهای ما دخالت می‌کرد مطلقا حمایت مالی که هیچ عاطفی هم نمی ...

شاید تو عروس بزرگتری قربانی شدی ولی واقعا برخورد پسرشون خیلی مهمه که اجازه دخالت بدن یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا واقعا مگه دشمن خونیش بودی از اول 

چ بگم والله خیر سرم فامیل نزدیک هستیم بخدا خودمم میگم انگار‌پدر کشته ای با من داره نمیدونم چرا بعضی ادما اینجورین فقط خدا میدونه چ بلا هایی سرم اوردن زندگیم تباه کردن میسپارمشون بخدا

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

منم مامانم خیلی سطله گر و خودخواه هست وقتی اذیتم می کرد با مادرشوهر خدا بیامرزم درددل می کردم همیشه هم منو آروم می‌کرد میگفت مامانت خیلی سختی کشیده داغ دیده دست خودش نیست تو صبوری کن جواب شو نده سال آخر قبل فوتش یه بار بهم گفت از نو خیلی راضی هستم چون پسرم هرگز گله تو رو پیشم نکرد ما ۴ تا جاری هستیم بقیه اینجوری نبودن دیگه نمی دونم تقصیر کی بود چون من عروس آخری هستم

الانم همیشه بیادش خیرات می کنم اصلا از یادم نمیره ولی پدرشوهر یکسال نشده فوت شده اصلا یادش نمی افتم چون خیلی اذیتم کرد هرچند بعد فوت مادرشوهرم باهام‌ مهربون شد ولی می دونم بابت این بود که اگه من نرم خونه ش شوهرم و بچه هامم نمی رن

.
منم مامانم خیلی سطله گر و خودخواه هست وقتی اذیتم می کرد با مادرشوهر خدا بیامرزم درددل می کردم همیشه ...

خدارحمتش کنه مادر منم فوت شده خیلی دلم میگیره تو عروسییم نمیتونه باشه 

شاید تو عروس بزرگتری قربانی شدی ولی واقعا برخورد پسرشون خیلی مهمه که اجازه دخالت بدن یا نه 

اره خوب دقیقا من قربانی شدم هرموقع می‌شنیدم خواهرشوهرم در مورد خانواده شوهرش چیزی تعریف میکنه میدونستم بعدش باید خودم تجربه کنم رد خور نداشت!!

و البته شوهر منم برده مادرش بود اون زمان به طرز وحشتناکی در حدی که مطمئنم اگه مامانش میخواست ما جدا بشیم میتونست باعثش بشه!

برادرشوهرم سیاسیت داره اجازه نمیده کلمه خیلی ساده هم مادرشوهرم به زنش بگه بعدش کلی دعوا میکنه با مادرش

خوندم که خواهر شوهر نداری  منم ندارم  اینکه خواهر شوهر نداریم تاثیر داره؟🤣🤣

خیلییییییی ینی خواهر شوهر دوز سلیطه بودنش باالاتره چون من خودم خواهر شوهرم 🥲🥲🤣

خوندم که خواهر شوهر نداری  منم ندارم  اینکه خواهر شوهر نداریم تاثیر داره؟🤣🤣

اره شاید 

من هر بلایی سرم آمد به خاطر خواهر شوهرم بود

مامانش اونقدر براش اهمیت داشت که حتی میخواست شوهر دخترش سرتر شوهر عروسش باشه

الهی بگردم واقعا سخته خدا کنه حال دلت خوب بشه 

قربونت گلم انشالله

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️