2777
2789
عنوان

بیاین از مادر شوهرا خوب بگین!

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 34 پست
ما نامزدیم ولی قبل نامزدی ۲ سال با هم دوست بودیم  مامانش از ۲ سال پیش من میشناسم از اولم زن‌خوب ...

اگه نامزدین هنوز زوده واسه نظر دادن.البته مادرشوهر من خیلی زن خوبی بود ،اصلا ازین ادمای خاص ،همیشه بهم محبت میکرد ولی چون شوهرم وابسته ی خانوادش بود و مخصوصا مادرش من خیلی بدبین مادرشو خانوادش شدم،

آره شانس آوردی همون مادرشوهر که در تمام کارهای ما دخالت می‌کرد مطلقا حمایت مالی که هیچ عاطفی هم نمی ...

دقیقا اتفاقی که واس من میوفته، بلد نبودن، حسودی کردن، ناسزا گفتن، پر کردن پسرش، دخالت کردن و...  همش واس من بوده اونوقت جاریم که بیاد با یه مادرشوهر گل و بلبل رو به رو میشه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماخودمون ازشون مادرشوهردرست میکنیم  ازبس بهشون رو میدیم و مثل شما صمیمی میشیم باهاشون

تا مدتها حق پرومکس

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

منم مادرشوهرم خیلی دخالت می‌کنه ولی من کار خودم رو میکنم 

سعی میکنم اهمیت ندم ولی بعدش خودخوری میکنم 

شوهرم و برادراش از مامانشون خیلی حرف شنوی دارن  البته مادرشوهرم زبون بازه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم