2777
2789

یه درس اگر افتاده باشیم دانشگاه پیام نور قبول میکنه ثبت نام کنیم بعد اون درس پاس کنیم؟ 

لطفا جواب بدین خیلی برام مهمه 

🍃زندگی معلوم نمیکنه که کی تو پیمونه عمرت سر رسیده پس زندگی کن🐚🕯️⏳
باید تاهد بدی شاید قبول کنن . اگ تا دی قبول نشی دانشگاهم اگ میرفتی میشه پشم . دوبارهرباس ثبتنام کنی ...

ریاضی قبول نشدم لعنتی خیلی سخته! به نظرت برم کلاس قبول میشم؟ 

یعنی اگر تعهد بدم میزارن برم دانشگاه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضی قبول نشدم لعنتی خیلی سخته! به نظرت برم کلاس قبول میشم؟  یعنی اگر تعهد بدم میزارن برم دان ...

ممکنه بزارن ممکنه نزارن . از اون دوتا درسی ک میتونی بدون خوندن پاس کنی اصتفاده کردی؟ اسمش چی بود یادم نیس ...ینی امتحان ندی قبول میکنن دیگ همون 

ممکنه بزارن ممکنه نزارن . از اون دوتا درسی ک میتونی بدون خوندن پاس کنی اصتفاده کردی؟ اسمش چی بود یاد ...

4 نمره م شده نمیتونم از تبصره استفاده کنم😭

4 نمره م شده نمیتونم از تبصره استفاده کنم😭

تبصره نیست ک ...بگو ب مدیرت اون درسو چیز کنه واای اسم اون کاری ک میکردن یادم نمیاد...ببین هر فردی تو دوارن مدرسه همه ی همه ی امتحانارو باید بده ...اگ خیلی شرایط بد بود و قبول نشده بود دو تا از درس هارو میتونه امتحان نده ولی قبولش میکنن . ب مدیرت بگو مبگ چی ب چیه 

تبصره نیست ک ...بگو ب مدیرت اون درسو چیز کنه واای اسم اون کاری ک میکردن یادم نمیاد...ببین هر فردی تو ...

تک ماده منظورت؟ 

اونم میگن زیر 7 قبول نیست! اگر چیز دیگه ای میدونی خواهش میکنم بگو، آخه مدیر ما آدم بد قلقیه

تک ماده منظورت؟  اونم میگن زیر 7 قبول نیست! اگر چیز دیگه ای میدونی خواهش میکنم بگو، آخه مدیر م ...

اها همون تک ماده بود ...عع نمیدونستم مگه تک ماده شرایط داره😑

اه ....خا دیگ راهی نیس ب زور باید دی پاس کنی ریاضیو 

اها همون تک ماده بود ...عع نمیدونستم مگه تک ماده شرایط داره😑 اه ....خا دیگ راهی نیس ب زور باید دی ...

آره هیچی قبول نمیکنن، فقط من دانشگاه برم حتما پاس میکنم اگر بزارن برم

خودت گفتی کردی؟ واسه پیام نور میگما

ن من موندم سال بعد رفتم ...دانشگاه مس مدرسه نیس همه سنی هستن دانشگاه نگران نباش . دی پاسی . 💙 تروخدا واسم دعا کن حالم خوب نیست ...ببخشید 💙😞

ن من موندم سال بعد رفتم ...دانشگاه مس مدرسه نیس همه سنی هستن دانشگاه نگران نباش . دی پاسی . 💙 تروخد ...

انشالله حالت خوب شه تندرست باشی، مشکل اینه که خانواده خودش یه مشکله🙃