2777
2789

یکی تو تلگرام طالعمو گرفت من خودم اصلا این چیزا رو دوس ندارم و میگم همه چی دست خداست و.....

ولی هر روز حال روحیم بدتر میشد و راهی پیدا نمیکردم برا خوب شدن حالم...

بعد یهو تو تلگرام ب یه کانال طالع بینی و این چیزا دعوت شدم پیامای کانالو ک میخوندم میترسیدم و باوری بهشون نداشتم خودِ اَدمین کانال میگفت موکل دارن دعاها و طلسمام... منم میترسیدم واقعا....

ولی خوب ممبرای کانالش و بازدید پستای کانالش خیلی زیاد بود.... منم گفتم من که همه راهی رفتم بذار بگم طالعمو بگیره ببینم چی میشه... ولی تو دلم ب خدا میگفتم ببخش ک دارم اینکارو میکنم چون واقعا حالم بده و هر روزم دارم بدتر میشم...

خلاصه هزینه رو واریز کردم

طالعمو گرفت گفت همزاد داری همزادت خوب نیست چندساله که طالعتو سنگین کرده و یه جن کافر طالعتو تسخیر کرده... از حالات روحیم گفت و توضیح داد از گذشته و حال... اتفاقایی که ممکنه با سنگین شدن طالعت بیفته برات... از حالات روحیم که می‌گفت ک کامل درست بود...

دقیقا همونطور بودم ک میگفت... از شرایط مالی و این چیزا همشون درست بودن

گفت چون طالعت خیلی سنگینه و چندساله ازش گذشته و رفع نشده داره خیلی از مسائل زندگیتو در بر میگیره و رو شوهرتم تاثیر گذاشته

گفت باید پاکسازی کنی و این حرفا

و یه هزینه ایی هم گفت ک پرداخت کنم ک پاکسازی و دفع جن و این چیزا کنه

حالا من خلاصه توضیح دادم ولی طولانی بود

حالا من میترسم دعایی چیزی ازش بگیرم چون موکل داره به شدت میترسم از این چیزا ولی نمیدونم چیکار کنم...

و اینکه هر روزم داره حالم بدتر و بی حوصله تر میشم

اصلا موندم نمیدونم چیکار کنم

میدونم الان خیلیا میگن نباید بری سمت این چیزا

من خودمم اصلا تو این فازا نبودم

ولی کلا حسم به زندگی منفی بود بدجور آشفته و پریشون و بی حوصله ام...

دقیقا بهم گفت همش ب مرگ فکر میکنی ب نوع مرگ ب خودکشی همش کفر میگی ک دست خودتم نیست

دقیقا همه ی اینا ک گفت راست بود ☹️

چیکار کنم خدایا 😔

نری سمتش ها

یه الاغی هم به خواهر من گفت دوبخته ای پول بده درستش کنم با کلی چاشنی توضیح و تفسیر

آخرشم ازدواج کرد و ریده شد تو زندگیش

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس با همون سرکتاب وا کردن موکل وارد زندگیاتون میکنن .اینایی که تو تاپیک حصار گفتم انجام بده همش برطرف میشه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
نترس با همون سرکتاب وا کردن موکل وارد زندگیاتون میکنن .اینایی که تو تاپیک حصار گفتم انجام بده همش بر ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11462438/خونه-هاتون-حصار-کنید

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
راهنمایی کنید ممنون 

یه کانال تلگرامی هست کارهای درمانی انجام میدن داخل تلگرام سرچ کنید (مرگ هم زیباست) خودتون تحقیق کنید نتایج کسایی که درمان شدن رو ببینید انشالله مشکلاتتون حل میشه به یاری خدا