2777
2789

خواهرم معلمه دبیرستانه میگه که موقع پرسش وقتی بلد نیستن میگم بچه ها چرا نخوندین یا نصیحتشون میکنم خوششون نمیاد ‌ 

اگه هیچی نگه میگن معلم گلابیه و نخونیم درسشو و اگه بگه هم از معلم بدل میگیرن . پس باید گفته بشه و نخوه ی گفتنش مهمه . دانش آموزای عزیزم وقتی دس نخوندین چی  بگه که بچه های ۱۶ تا ۱۸ سال پاسخ مثبت بدن ؟

وای 

میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنید لینک عکسام ۵روزه شدن پاک نمیشن 😔

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانش آموز نیستم

اما بهترین کاری که میتونه بکنه اینه که قانون بذاره توی کلاس که وقتی میخوام درس بپرسم هرکسی نخونده قبل از شروع کلاس بیاد بهم بگه که نخوام بیارمش پای تخته و هر دانش آموزم فقط ۳ بار فرصت این کارو داره 

امتحانم که دیگه چون از همه گرفته میشه باید همه آماده باشن و همیشه چند روز قبل مشخص کنه زمان امتحان و که برنامه ریزی بکنن

بگه جون کراشاتون مرگ رلاتون درس بخونید 

خخخخ اونوقت میرن خونه جلو مامان بابا تعریف میکنن و حیثیت معلمو بر باد میدن و تازه والدینشون میان مدرسه رسوا بازی در میارن ... یه راه دیگه  بگو😁

ای بابا خیلی قشنگ بود که 

ن تاپیک اخری عکسای عروسیم موندن 😣😣😣

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
خخخخ اونوقت میرن خونه جلو مامان بابا تعریف میکنن و حیثیت معلمو بر باد میدن و تازه والدینشون میان مدر ...

نمیگن به خانواده 

این  جوابه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 

بیشتر جو مملکت یجور شده کلا همه قیافه میگیرن برای معلما 

درس خوندن رو بی ارزش جلوه میدن

اما در کل من اگه دانش آموز باشم اگه معلمم بطور غیر مستقیم سرنوشت اونایی که زحمت کشیدن و درس خوندن و به کجا ها رسیدن رو بگن دلگرم میشم درس بخونم

حالت تو سری زدن نداشته باشه که فلانی فقیر بود بدبخت بود بی پدر ‌ مادر بود خودش کار میکرد  خرج همه رو میداد درس خوند شما بدتر که نیستین نباشه 

زمان ما اینجوری انگیزه میدادن

ای بابا خیلی قشنگ بود که 

گلم تاپیک جدید زدم لینک عکسای عروسیم توش بود ۵روزه شدن پاک نمیشدن مجبور شدم بترکونمش مرسی ترکید دیگه