2777
2789
عنوان

کسایی که از آینده و گذشته با موکل میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 24 پست
می‌دونی منم اینا رو قبول دارم سمتش هم نمیرم ولی از چند نفر شنیدم طرف کل زندگی و بهشون گفته ولی خیلی ...

عمرا بتونه از آینده بهش بگه 

ببین آینده و سر نوشت انسان ها توی آسمان (نمی دونم چندم هست) که اگه اجنه سمت اشون بره با شهاب سنگ زده میشن 

می‌دونی منم اینا رو قبول دارم سمتش هم نمیرم ولی از چند نفر شنیدم طرف کل زندگی و بهشون گفته ولی خیلی ...

عزیزم اصلا سمت اشون نرو 

جز بدبختی تهش هیچی نداره 

اگه هم قبلا رفتی توبه کن خدا مهربونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همزاد وجود نداره اینو صد در صد بهت میگم  هر کسی گفت همزاد بدون دروغ میگه  برای جلو ...

نماز میخونم ولی چرا دروغ اول وقت نیست سوره بقره هم بعضی وقتا میزارم پشت سر هم نه نشده بزارم مثلا هفته ای یک بار

عزیزم اصلا سمت اشون نرو  جز بدبختی تهش هیچی نداره  اگه هم قبلا رفتی توبه کن خدا مهربونه

نه خدا رو شکر نرفتم چون همیشه میگم قدرتی بالاتر از خدا وجود ندارد شکر گذاری می‌نویسم مدیتیشن پاکسازی چاکرا ولی همین جا چندتا تایپیک دیدم زدن که نتیجه دیدن کنجکاو شدم ببینم واقعا وجود داره یا نه 

نه خدا رو شکر نرفتم چون همیشه میگم قدرتی بالاتر از خدا وجود ندارد شکر گذاری می‌نویسم مدیتیشن پاکسازی ...

عزیزم اینا با چند تا کاربری میان برا تبلیغ

متاسفانه دروغ هم زیاد میگن 

نماز میخونم ولی چرا دروغ اول وقت نیست سوره بقره هم بعضی وقتا میزارم پشت سر هم نه نشده بزارم مثلا هفت ...

خب من دستور نماز اول وقت  رو میزارم 

اگه تمام نکات رو کامل رعایت کنید بعد دو هفته آرامش اتون زیاد میشه (تجربه خودم بعد از حدود ده روز بود ولی کاملا پیوسته همه نکات رو برا تک تک نمازهام رعایت کردم)

وبعد از اون ادامه بدین یواش یواش مشکلات اتون حل میشه (حدود ده سال انجام دادم  کامل و پیوسته نبود ولی تلاشم رو کردم که نکات رو رعایت کنم خداوند هم یه مواردی با راههای غیر محال بهم داد) 

دستورش:

ده دقیقه قبل از اذان وضو گرفته در سجاده باشین و ذکر استغفر الله ربی و اتوب الیه را ۷۰ بار بگی بعد اذان شهرتون که شروع شد شما هم اذان رو بگو اقامه رو بگو بعد نمازتو شروع کنی (ممکنه اذان شهرتون قبل از حی علی الصلاه باشه که تو نمازتو شروع می کنی)

بین نماز مغرب و عشا و بین نماز ظهر و عصر بیشتر از ۵دقیقه فاصله ننداز 

باید تمام نکات رو رعایت کنید 

حتی اون ده دقیقه قبل از اذان وضو گرفته در سجاده خیلی مهمه یعنی ۹ دقیقه نشه حالا بیشتر بشه عیب نداره ولی کمتر نشه 

هر جا نمازتون را نتوانستین از راه بالا انجام بدین از این ذکر کمک بگیرید 

الهم صل علی محمد و آل محمد استغفر الله ربی و اتوب الیه 

اگه روزی بتونید ۵ تا تسبیح بگید خیلی خوبه

بیشتر بگید عالیه  

یا حداقل ۱۴ تا دونه

ما زندگی شما را مو به مو خواهیم گفت 

پیشگویی حرفه ایی بیش از ده نوع پیشگویی حرفه ایی که در ایران برای اولین بار  انجام میشود 

🔮انجام دعا و طلسم صبی و جهود تضمینی با کمتر از سه تا ده روز نتیجه گیری فوری انجام میشود 

۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹📞

ما زندگی شما را مو به مو خواهیم گفت 

پیشگویی حرفه ایی بیش از ده نوع پیشگویی حرفه ایی که در ایران برای اولین بار  انجام میشود 

🔮انجام دعا و طلسم صبی و جهود تضمینی با کمتر از سه تا ده روز نتیجه گیری فوری انجام میشود 

۰۹۱۳۰۳۸۴۲۷۹📞

من از یکی تو همین سایت که میگفت موکل دارم با اینکه اعتقاد نداشتم پرسیدم درمورد اینده البته هر سه چها ...

خب‌ازت‌چیزی‌نخواست

مثلایه‌عکس‌ یانگفت‌چه‌عکسی‌بایدبفرستی‌براش

میشه‌بگی‌کی‌بوده‌ من‌فقط‌یه‌سوال‌دارم‌ازش آینده‌نگری‌نمیخوام