2777
2789

کل زندگیمون قبل از بچه دار شدنمون نسبتا خوب بود بعدش اون مسولیت بچه هاشو قبول نمیکرد ردیغ از هم بازی شدن با بچه کم‌کم همه چیز هرچی پیش رفت سر کوچیک ترین مسایل جنگ می‌شد و‌بعد آشتی الان ۶ماه بهذشدت فاصله میگیره جمعه ها هم‌میره بهذبهانهذکار شب میاد تا امشب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچتون ناخواسته بود یا با اصرار شما؟

یا ترغیب اطرافیان؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

ایشالله هیچ زنو شوهری فاصله نگیرند از هم . خدایا چقدر این روزا فاصله دلی زیاد شده خودت تسکین بده ♥️

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

دفعه آخرش ۳هفته پیش بود اونبارم‌امد‌گفت ببین ما همش دعوا داریم بیا توافق کنیم ‌وحدت شیم بدون داستان و من گفتم واسه پول ‌‌و‌مهر نیومدم و واسه بچه ها زندگی میکنم اونم گفت من دیگه حسی ندارم ولی وقتی گفتم من وابسته شدم و من دارم خوب شد ‌‌آشتی کرد