2777
2789
عنوان

حسِتون به پاییز🍂🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 109 پست
من بهار و تابستونو دوست دارم ولی پاییز و زمستون و نه

من با شروع بهار خییییلی حس خوبی دارم ولی پاییز ناراحتم‌می کنه چون روزا کوتاه می شه، هوا سرد می شه من باز گذاشتن در و پنجره ها رو خیلی دوست دارم، و طبیعت خشک می شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب که میشه بیشتر ارامش دارم تابستون همش روووووزه  ساعت 7 شبیه ساعت 10 صبحه  پاییز خو ...

اره منم شب رو بیشتر دوست دارم

خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .  

عاشق پاییز و زمستونم

عاشق سرمام

اصلا بهار و تابستون بدم میاد

شب بیشتر از روز دوست دارم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

تنفر 

بخاطر حساسیت فصلی

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
پاییز داخل شهر ما هنوز سرد نیست بارون کم میاره ولی همش هوا ابریه و من عاشق هوای ابری هستم دلم میخواد ...

شهرتون کجاست

من همیشه هوا ابری میشه دلم میگیره فکر کنم اگه شهر شما بودم افسردگی می‌گرفتم 😂⁦❤️⁩

من ک شبو دوس دارم عاشق پاییزم
عاشق هودی و هوای خوبشم
فک کن توی پاییز شب توی بارون نم نم بری پارک دوچرخه سواری

کاربر پسر هستم.قصدم مزاحمت نیست نی نی یار خبر نکنین منم گاهی به مشکلاتی میخورم و میام ببینم میتونین کمکم کنین یا نه.مرسی  آرمی هستم از نوع فن بوی :))))

پاییز بنظرم خیلی دلگیره...لااقل برامن ک اینطوره...فقط خیابون رفتن باشوهرمو دوس دارم🥲

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

همین ک دیگه گرم نیست بسه

فقط گرماااا بره هرچی میشه بشه

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون