2777
2789
عنوان

فوبیای خاهرم دزدیده شدنه

131 بازدید | 5 پست

۱۳ سالش شده تازه ،خیلی فوبیا داره تعریف نیکرد یبار که کلاس سوم بوده میره دم سوپر وارمت ی ماشینی اونور کوچه بهش اشاره میکنه اینم نیارسه برمیگرده تو سوپر به فروشنده میکه فروشنده شناختتش اوردتش تا دن خونه ( ۳۰۰ متر پایین تر) بعد اون تا پارسال و اینا خوب بود تا خالم تعریف‌ کرد ی دختریو دزدیدن دیگه میترسه شددددیییید هرچی میگیم برو میکه نه میترسم چه صب‌چه شب واقعا نگرانشم که این فوبیا کار دستش بده چجوری کمکش‌کنم یبار داشت میرفت سوپر مارکت من داشتم از یسمت دیگه میومدم نگا مردم دیدم هی برمیگرده پشتشو میبینه خیلی نکرانشم

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😢 چندبار باهاش برو وقتی جایی میره کم کم تنها بره اخه سنی هم ندارع

دوستاش همههههه تنها میان خونموت تنها یمزن ولی میترسه 

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

شاید از چیز دیگه ای ترس داره یا کسی مزاحمش شده اون الان به این فکر افتاده که اون نفر دوباره نیاد واون بلایی که سر اون دختره که خالت تعریفشو میکرده در آوردن سر اون در بیاره.   بشین قشنگ باهاش صحبت کن جوری که بهت اعتماد کنه وحرفشو بزنه بهش بگو می خوای بدون اینکه کسی بفهمه کمکش کنی 

شاید از چیز دیگه ای ترس داره یا کسی مزاحمش شده اون الان به این فکر افتاده که اون نفر دوباره نیاد واو ...

نه اصلا چیزی نشده ولی واقعا میترسه نمیدونمم چرا